Man onder invloed van drugs bewerkte 2 kinderen 6 en 9 jaar met groot mes.Uithet leven gegrepern

             
       Udonthanicityweblog.nl

          Daar kan men niet omheen.!!!!!!!!

Een man onder invloed van marihuana en hoestsiroop gemengd met kratom hallucineerde, achtervolgde en verwondde twee jonge jongens van zes en negen jaar oud met een bot mes.
Plc Yongyut Thongma, een opsporingsambtenaar bij het politiebureau van Chok Chai, werd op de hoogte gebracht van de gewelddadige aanval op de twee jongens. Het incident vond plaats voor een papwinkel in Soi Lat Phrao 87, knooppunt 5 (Chantra Suk-gemeenschap) in het subdistrict Klong Chao Khun Sing, district Lat Phrao, Bangkok.

De officier snelde samen met Plc Setthaphon Srisakorn, het hoofd van het Chok Chai politiebureau, zijn plaatsvervanger, Plc Polkrit Thipayatatsanan, en Plc Pichit Khamyot, een andere plaatsvervanger, ter plaatse. Ze werden vergezeld door het onderzoeksteam en de hulpverleners van het politiebureau van Chok Chai.

Ter plaatse troffen ze de zesjarige jongen aan met ernstig hoofdletsel. Hij werd snel naar het Nopparat-ziekenhuis gebracht voor spoedbehandeling. De negenjarige jongen, die verwondingen aan beide polsen had, werd na de kritieke fase naar het politieziekenhuis gebracht. De 28-jarige dader.
Thanet Taenhiran werd met een lang mes en zijn zwartrode Honda Wave-motorfiets, kenteken 8กฆ4987 Bangkok, aangehouden op de parkeerplaats van een appartement aan Soi Lat Phrao 83. De politie slaagde erin de situatie binnen 28 minuten onder controle te krijgen. meldde Khao Sod.
Uit onderzoek bleek dat de verdachte de zesjarige jongen had aangevallen voordat hij op zijn motorfiets vluchtte richting de Suan Sue Trong-gemeenschap. Vervolgens viel hij de negenjarige jongen aan, die voor zijn huis in de Suk Sabai-gemeenschap aan het spelen was, waardoor de politie dacht dat dezelfde verdachte verantwoordelijk was voor beide aanvallen.
Nadat hij Thanet, samen met zijn wapen en voertuig, had aangehouden, werd hij in hechtenis genomen

 

Gelezen 131 keer,

  UDONTHANICITYWEBLOG@GMAIL.COM

Steun goed doel help armlastige kinderen aan school uniform.Door Atendant Lowy

 

             

Udonthanicityweblog.nl

                                    Daar kan men niet omheen!!!!

Gezien op Thailandblog.nl

  Chris zegt op

12 juli 2024   op Thailandblog het volgende:

Wel eens nagedacht over de redenering dat al deze liefdadigheid (tempels, particulieren) een prachtig excuus is voor de Thaise regering om al decennia lang niets of nauwelijks wat te doen aan een vorm van sociale zekerheid, menswaardige pensioenen, collectief gefinancierde zorg voor gehandicapten, psychiatrische mensen, vluchtelingen, drugs- en/of alchol- en/of gokverslaafden???

De lezers van Thailandblog als er van die beweerde 275000 lezers elke maand  eenmalig door de helft van die lezers 1 euro per lezer  gedoneerd zou worden dan konden veel kinderen netjes gekleed naar school gaan.

Maar wat is nu nog simpeler als deze Beheerder Peter via zijn nieuwsbrief  de helft van die

275 .000 vraagt om 1 euro te storten voor dit goede doel school kleding voor armlastige kinderen.Maar ja  die beheerder is nooit thuis  als men hem vraagd of hij zich wil inzetten voor een goed doel.

Beste lezers  van Thailandblog spreek die beheerder er eens overaan.Je loopt wel kans dat  je dan geblokt word.

Bedenk echter wel dat je als lezer van TB  bij Udonthanicityweblog.nl altijd  terecht kan.Laat uw stem horen en  vraag om medewerking van die Peter om armlastige school kinderen in Thailand 

Te voorzien van  gepaste kleding om netjes naar school te kunnen gaan.

Wij van Udonthanicity.nl willen gaarne meehelpen om hier de helpende hadn te kunnen bieden.

Samen staan we sterk!!!!!!

Reacties via Udonthanicityweblog@gmail.com

Vader misbruikt zijn dochtertje van 11 jaar in Thailand.

Udonthanicityweblog.nl

Daar kan men niet omheen!!!!!

Deel 171

uit onze dagelijkse rubriek Kinderen misbruik in Thailand.

Ons per email toegezonden  via internet lezer Harm  Rakker uit Udonthani.

/Naam op verzoek inzender anoniem gepubliceerd/

Gelezen 2021 keer

Vader gearresteerd wegens seksueel misbruik van dochter in Chachoengsao.De politie arresteerde een 33-jarige Thaise vader omdat hij zijn 11-jarige dochter ruim een ​​jaar lang seksueel had misbruikt. De moeder, aanvankelijk vol ongeloof, stortte in toen ze de waarheid hoorde van het kind, dat een buurman in vertrouwen had genomen. De verdachte beweerde dat hij dronken was en zich niet kon beheersen. Gisteren om 20.00 uur gaf Sumit Phromtong, de hoofdinspecteur van het politiebureau van Bang Nam Priao in de provincie Chachoengsao, opdracht tot de arrestatie van de 33-jarige Rak. Deze actie volgde op coördinatie met het districtshoofd van Bang Nam Priao, het dorpshoofd en lokale functionarissen in het subdistrict Sala Daeng, district Bang Nam Priao, provincie Chachoengsao. Ze waren betrokken bij de redding van het 11-jarige meisje dat voortdurend was misbruikt door haar biologische vader. Volgens het districtshoofd had het jonge meisje de beproeving gedeeld met een buurman, die de zaak vervolgens aan het dorpshoofd meldde. De hoofdman bracht vervolgens de districtsautoriteiten op de hoogte, wat leidde tot politie-ingrijpen. Rak werd meegenomen voor verhoor, en de politie coördineerde met Sirapong Phokinwonghirun, het hoofd van Chachoengsao’s kinder- en gezinsopvangcentrum, om het meisje tijdelijk onder beschermende zorg te plaatsen. Na de redding werd het kind meegenomen voor medisch onderzoek. De moeder, die aanvankelijk sceptisch was over de beschuldigingen, was er kapot van toen ze het verhaal van haar dochter hoorde. Ze barstte in tranen uit, niet in staat de realiteit van de situatie te doorgronden. Gerelateerd nieuws Vader gearresteerd wegens seksueel misbruik van dochter in Chachoengsao | Nieuws door Thaiger De vermelding van 730 kip per baht door de Thaise monnik zorgt voor opwinding bij de loterij Gepubliceerd: 13 juli 2024 09:14Vader gearresteerd wegens seksueel misbruik van dochter in Chachoengsao | Nieuws door Thaiger Nieuwsbedrijf reageert op nepjournalist die chaos veroorzaakt in het ziekenhuis Gepubliceerd: 12 juli 2024, 17:01 “Ik geloofde het eerst niet. Maar toen mijn dochter het mij vertelde, stortte mijn wereld in.” Tijdens het politieverhoor verdedigde Rak zichzelf door te beweren dat hij onder invloed was van alcohol en geen controle had over zijn daden. Hij gaf toe ongepast contact te hebben gehad, maar ontkende dat hij zijn dochter had gepenetreerd en verklaarde dat hij alleen maar tegen haar aan wreef. Ondanks zijn verdediging ging de politie door met de arrestatie en is van plan aangifte te doen, meldde KhaoSod.

 

Father arrested for sexually abusing daughter in Chachoengsao

Police arrested a 33 year old Thai father for sexually abusing his 11 year old daughter for over a year. The mother, initially in disbelief, broke down after hearing the truth from the child, who had confided in a neighbour. The suspect claimed he was drunk and unable to control himself.

At 8pm yesterday, Sumit Phromtong, the superintendent of Bang Nam Priao Police Station in Chachoengsao province, ordered the arrest of 33 year old Rak. This action followed coordination with the district chief of Bang Nam Priao, the village headman, and local officials in Sala Daeng subdistrict, Bang Nam Priao district, Chachoengsao province. They were involved in rescuing the 11 year old girl who had been continuously abused by her biological father.

According to the district chief, the young girl had shared the ordeal with a neighbour, who then reported the matter to the village headman. The headman subsequently informed district authorities, leading to police intervention. Rak was taken in for questioning, and police coordinated with Sirapong Phokinwonghirun, the head of Chachoengsao’s child and family shelter, to temporarily place the girl under protective care. Following the rescue, the child was taken for a medical examination.

The mother, initially sceptical about the accusations, was devastated upon hearing the account from her daughter. She broke down in tears, unable to fathom the reality of the situation.

I didn’t believe it at first. But when my daughter told me, it shattered my world.

During police questioning, Rak defended himself by claiming that he was under the influence of alcohol and couldn’t control his actions. He admitted to inappropriate contact but denied penetrating his daughter, stating he only rubbed against her. Despite his defence, police proceeded with the arrest and intend to press charges.

Udonthanicityweblog@gmail.com

Homopooier stelde 14 jarige jongens ter beschikking van mannelijke klanten. Door Dirk

Udonthanicityweblog.nl

Men kan er niet omheen!!!!!!!

Deel 169

Uit onze dagelijkse rubriek  Kinderen misbruik in Thailand.

Gelezen 778 keer

Anonieme email ingekomen van Dirk The Pedo.

Homopooier stelde 14-jarige jongens ter beschikking van mannelijke klanten
Phakphum, links, wordt door de politie ondervraagd in een resort in het Sikhiu-district van Nakhon Ratchasima, omdat hij naar verluidt vijf schooljongens aan mannelijke klanten had gepimpt. Alle jongens werden gered. (Foto door Prasit Tangprasert)
NAKHON RATCHASIMA: Een homoseksuele man is gearresteerd in een resort in het district Sikhiu omdat hij naar verluidt vijf 14-jarige schooljongens had aangekocht om seksdiensten aan mannelijke klanten te verlenen.
Hij werd alleen geïdentificeerd als “Phakphum” en werd donderdagavond in hechtenis genomen door de politie onder leiding van kolonel Jiradet Phrasawang, plaatsvervangend hoofd van de Anti-Mensenhandelbestrijdingsdivisie.
Vijf schooljongens, allemaal 14 jaar oud, werden ook in voorlopige hechtenis genomen.

Tijdens het verhoor zou Phakphum hebben toegegeven dat hij de jongens had overgehaald om tegen geld seksdiensten aan mannelijke klanten aan te bieden. Klanten betaalden de jongens 2.000 baht per keer. Hij hield 50% ervan.
De verdachte zei dat hij een deel van het geld had uitgegeven aan seks met jongens. Hij gaf toe dat hij besmet was met HIV en behandeld werd, aldus de politie.

 

De heer Phakphum zal worden aangeklaagd voor mensenhandel, aldus de politie. De vijf jongens waren nu weer onder de hoede van hun ouders.

De politie heeft de vijf 14-jarige jongens overgehaald om seks te bieden aan mannelijke klanten, in een resort in Sikhiu, Nakhon Ratchasima.

 

Crediteer en deel dit artikel met anderen via deze link: www.Udonthanicityweblog.nl

 

 

 

Gay pimp provided 14-year-old boys for male customers

Phakphum, left, is questioned by police at a resort in Nakhon Ratchasima's Sikhiu district for allegedly pimping five schoolboys to male customers. All the boys were rescued. (Photo by Prasit Tangprasert)Phakphum, left, is questioned by police at a resort in Nakhon Ratchasima’s Sikhiu district for allegedly pimping five schoolboys to male customers. All the boys were rescued. (Photo by Prasit Tangprasert)

NAKHON RATCHASIMA: A gay man has been arrested at a resort in Sikhiu district for allegedly procuring five 14-year-old schoolboys to provide sex services for male customers.

Identified only as “Phakphum”, he was taken into custody by police led by Pol Col Jiradet Phrasawang, deputy chief of the Anti-Human Trafficking Suppression Division, on Thursday evening.

Five schoolboys, all aged 14 years, were also taken into protective custody.

During interrogation, Mr Phakphum allegedly admitted he had persuaded the boys to provide sex services for male customers for money. Customers paid the boys 2,000 baht a time. He kept 50% of it.

The suspect said he spent some of the money buying sex from boys. He admitted he was infected with HIV and was being treated, police said.

Mr Phakphum will face human trafficking charges, police said. The five boys were now back in the care of their parents.

Police with the five 14-year-old boys persuaded to provide sex to male customers, at a resort in Sikhiu, Nakhon Ratchasima.

Please credit and share this article with others using this link: www.Udonthanicityweblog.nlInfo Udonthanicityweblog@gmail.com

Monk molesteerde kind van 7 jaar.Het is uit het leven gegrepen door Atendant Lowy

Udonthanicityweblog.nl

Men kan er niet omheen!!!!!!

Deel 168

Uit onze dagelijkse rubriek Kinderen misbruik in Thailand

Gelezen 1022 keer.

Door atendant Lowy

Monk gearresteerd voor seksueel beheersing van de zevenjarige nicht Afbeelding met dank aan khaosod De Thaise politie heeft vandaag een monnik gearresteerd in zijn kloosterwoning in Buriram wegens vermeende verkrachting van zijn zeven jaar oude nicht en vervolgens vluchtend naar de noordoostelijke regio van Thailand. Politie luitenant -generaal Titi Saengsawang beval de arrestatie van een 57 -jarige monnik, Nookun, vandaag, die werd gezocht onder een arrestatiebevel uitgegeven door het Sisaket Provincial Court op 28 mei. De aanklachten omvatten verkrachting van een minderjarige onder de 13 jaar oud , bedreigingen van geweld en ongepast gedrag tegenover een kind jonger dan 15 jaar oud. De familieleden van het slachtoffer meldden het incident aan de politie op 19 december vorig jaar. Ze beschreven dat Nookun, de nieuwe echtgenoot van de grootmoeder van het kind, het jonge meisje lokte met snacks en mobiele games voordat ze op 23 november rond 12.30 uur verkrachtte. De aanval vond plaats in een slaapkamer en Nookun registreerde de wet. De voogd van het slachtoffer ontdekte de beelden, die hen ertoe bracht een klacht in te diene

Monk arrested for sexually controlling seven-year-old niece Image courtesy of khaosod Thai police today arrested a monk at his monastery home in Buriram for allegedly raping his seven-year-old niece and then fleeing to Thailand’s northeastern region. Police Lt. Gen. Titi Saengsawang ordered the arrest of a 57-year-old monk, Nookun, today, who was wanted under an arrest warrant issued by the Sisaket Provincial Court on May 28. The charges include rape of a minor under 13 years old, threats of violence and inappropriate behavior towards a child under 15 years old. The victim’s relatives reported the incident to the police on December 19 last year. They described that Nookun, the new husband of the child’s grandmother, lured the young girl with snacks and mobile games before raping her around 12:30 pm on November 23. The attack took place in a bedroom and Nookun registered the law. The victim’s guardian discovered the images, which prompted them to file a complaint. Monk suspected of sexually controlling seven-year-old niece Image courtesy of khaosod Thai police today suspected a monk at his monastery home in Buriram for previously raping his seven-year-old niece and then fleeing to Thailand’s northeastern region. Police Lieutenant General Titi Saengsawang was arrested by a 57-year-old monk, Nookun, today wanted under an arrest warrant issued by the Sisaket Provincial Court on May 28. The charges included rape of a minor under 13 years old, assault and battery and inappropriate behavior towards a child under 15 years old. The relatives of the identical incident told the police on December 19 last year. They described that Nookun, the new husband of the child’s grandmother, lured the young girl with snacks and mobile games before raping her around 12:30 pm on November 23. The attack took place in a bedroom and Nookun registered the law. The victim’s guardian discovered the images, which prompted them to file a complaint

Udonthanicityweblog@gmail.com

Tiener aan gevallen door andere tieners in Thailand,door Wesley uit Thameshaven Engeland

Udonthanicityweblog.nl

Men kan er niet meer omheen!!!!!!

Udonthanicityweblog@gmail.com

Wij zijn al 16 jaar met 5000 vaste lezers/volgers wereldwijd en Fans de Beste Thailandweblog.

Een ingekomen mail uit Engeland door Wesley  the Theenboy from Thameshaven.

Deel 167

uit onze dagelijkse rubriek Kinderen misbruik in Thailand.

Vrienden vallen tiener aan, woede over onschuldig bericht aan Thaise ex

Een tiener werd het slachtoffer van een aanval door drie vrienden, die haar dwongen te knielen en zich te verontschuldigen, voordat ze haar in een huis opsloten. De woordenwisseling kwam voort uit een schijnbaar onschuldige berichtenuitwisseling tussen haar en een ex-vriend van een van haar vrienden.
Gisteren, 12 juli, om 17.00 uur diende de 18-jarige, aangeduid als A, een klacht in bij politie-luitenant Sombat Saeng-In op het politiebureau van Bang Bua Thong in Nonthaburi. Ze meldde dat ze fysiek was mishandeld door drie vriendinnen, bij een incident dat plaatsvond op 2 juli in een dorp in Phimonrat, in het district Bang Bua Thong.
A vertelde over de beproeving en verklaarde dat haar vrienden Earn, Eye en Cartoon, die allemaal in hetzelfde huis woonden, haar hadden aangevallen.De reden achter de aanval vloeide voort uit een interactie met Earns ex-vriend. De ex-vriend had A een bericht gestuurd met de vraag naar Earns verblijfplaats en werk.
Zich niet bewust van de spanning die dit zou veroorzaken, reageerde A op zijn vragen, wat leidde tot het ongenoegen van Earn. Eerder, medio juni, was A alleen door Earn aangevallen vanwege een misverstand, maar ze diende destijds geen aanklacht in.

De meest recente aanval was echter ernstiger. A beschreef hoe de drie vrienden haar gezamenlijk aanvielen door haar meer dan vijf minuten lang te slaan, te schoppen en te stampen. Earn dwong haar zelfs te knielen en zich te verontschuldigen. Na de mishandeling werd A in de woning opgesloten en mocht zij niet meer weg.
Na haar ontsnapping zocht ze haar toevlucht bij een oudere kennis in Pathum Thani voordat ze aangifte deed bij de politie. Hij uitte haar verwarring en verdriet over de situatie.
‘Ik wil begrijpen waarom ze mij zo moesten aanpakken. Waarom konden we het niet goed uitpraten? Waarom luisterden ze niet eerst naar de rede? Ik had alleen een probleem met Earn, dus waarom moesten de andere twee meedoen?”
Ze verklaarde resoluut dat ze van plan was de zaak juridisch af te handelen, en benadrukte haar vastberadenheid om gerechtigheid te zoeken voor de mishandeling die ze had ondergaan, zo meldde KhaoSod.

Friends assault teenager, anger over harmless message to Thai ex

 

A teenager became the victim of an assault by three friends, who forced her to kneel and apologise, before trapping her in a home. The altercation stemmed from a seemingly harmless message exchange between her and an ex-boyfriend of one of her friends.

At 5pm yesterday, July 12, the 18 year old, referred to as A, filed a complaint with Police Lieutenant Sombat Saeng-In at the Bang Bua Thong Police Station in Nonthaburi. She reported that she was physically assaulted by three female friends, in an incident that took place on July 2 in a village in Phimonrat, Bang Bua Thong district.

A recounted the ordeal, stating that her friends, Earn, Eye, and Cartoon, who all lived in the same house, attacked her. The reason behind the assault stemmed from an interaction with Earn’s ex-boyfriend. The ex-boyfriend had messaged A, inquiring about Earn’s whereabouts and work.

Unaware of the tension this would cause, A responded to his questions, which led to Earn’s displeasure. Previously, in mid-June, A had been assaulted by Earn alone due to a misunderstanding but she did not press charges at the time.

However, the most recent attack was more severe. A described how the three friends collectively assaulted her by slapping, kicking, and stomping on her for over five minutes. Earn even forced her to kneel and apologise. Following the assault, A was confined to the house and not allowed to leave.

Upon her escape sought refuge with a senior acquaintance in Pathum Thani before reporting the incident to the police. He expressed her confusion and distress over the situation.

“I want to understand why they had to gang up on me like this. Why couldn’t we talk it out properly? Why didn’t they listen to reason first? I only had an issue with Earn, so why did the other two have to join in?”

She firmly stated her intention to see the matter through legally, emphasising her resolve to seek justice for the assault she endured, reported KhaoSod.

Udonthanycityweblog@gmail.com

 

Udonthanicityweblog.nl

Men kan niet meer om ze heen !!!!!!

Deel  166

Uit onze dagelijkse rubriek kinderen mishandeling of kinderen misbruik in Thailand.

 

Anoniem ingezonden door Pietje Bel

Gezien  12031 keer.

Wij zijn  al 16 jaar de Thaise weblog met voor iedereen wat wils!

Bij ons kan alles,niks moet en wij registreren niks.In dien u  nieuwsbrieven van een andere Thaise blog ontvangt besef dan dat die  blog uw gegevens door verkoopt aan de Media.Dus kunt u vroeg of laat  gehact worden etc et

Bij ons kan en mag je anoniem  alles melden wij bannen  niemand en kijken niet naar een taalfoutje zolang wij het bericht maar kunnen lezen kan alles.

Als je bij ons K……..T  met dt schrijft kan dat zo lang wij maar weten dat het om die nattegum gaat.

13-jarige Thaise jongen sterft na injectie van ketamine door zijn vrienden

De familie van een 13-jarige Thaise jongen verdacht zijn vrienden ervan hem te hebben vermoord met een giftig kratomdrankje. De vrienden van de tiener bekenden later dat ze het slachtoffer een injectie met ketamine hadden gegeven, wat tot zijn dood leidde.

De tiener, Akkarawat “Tigger” Phonlasen, werd op de ochtend van 7 juli levenloos op de bank gevonden in zijn huis in Bangkok. Hij had schuim rond zijn mond en zijn lichaam was bedekt met braakselvlekken. Zijn familie voerde reanimatie uit en riep medische hulpverleners ter plaatse, maar Teigetje kon niet worden gered.

De tante van Teigetje, Palita, vertelde KomChadLuek dat Teigetje op de avond van 6 juli het huis verliet en zei dat hij met vrienden naar een barbecuerestaurant ging en rond 21.00 uur thuiskwam. Vervolgens ging hij op de bank liggen en viel in slaap.

Palita zei dat ze Teigetje luider hoorde snurken dan normaal, dus ging ze bij hem kijken. Ze dacht dat Teigetje uitgeput en slaperig was, dus gaf ze hem een ​​deken voordat hij ging slapen, maar werd wakker en zag zijn levenloze lichaam.

Met schuim rond zijn mond vermoedde de familie dat Teigetje iets giftigs had genuttigd, wat tot zijn dood leidde. Ze controleerden zijn mobiele telefoon en gesprekken met zijn vrienden en ontdekten dat Teigetje een kratomfeest bijwoonde en geen barbecue.

Overdosis ketamine

In een gesprek met een oudere mannelijke vriend vroeg Teigetje de vriend om hem een ​​kratomdrankje te brengen. Hierdoor vermoedde de familie dat deze vriend en het kratomdrankje mogelijk betrokken waren bij de dood van Teigetje.

Naast het gesprek over kratom stuurde de vriend Teigetje ook een foto van een pistool. Het pistool werd op een tafel gelegd, samen met een injectiespuit die vermoedelijk voor drugsgebruik was bedoeld, waardoor de familie een conflict tussen Teigetje en zijn vrienden vermoedde.

De familie besloot hulp te zoeken bij non-profitorganisatie Saimai Survive om de zaak verder te onderzoeken. De familie wilde dat de politie een autopsie zou uitvoeren op het lichaam van Teigetje om te zien of er giftige stoffen in zijn systeem zaten.

De familie nam vervolgens contact op met de vrienden van Teigetje om te vragen naar de situatie op het feest. De vrienden onthulden aanvankelijk dat ze Teigetje het kratomdrankje hadden gegeven, maar bekenden uiteindelijk dat ze hem ook met ketamine hadden geïnjecteerd.

De familie van Teigetje diende een klacht in tegen de vrienden en beschuldigde hen van opzettelijke moord. De politie was van plan alle vrienden op te roepen voor ondervraging. Als de politie ontdekt dat Teigetje bereid was de drug te gebruiken, kunnen de vrienden een lagere aanklacht krijgen

13-year-old Thai boy dies after being injected with ketamine by his friends
Incoming message anonymously from Pietje Bel.
From our daily section Children abuse in Thailand.
Part 165 from our daily section Child abuse in Thailand.

The family of a 13-year-old Thai boy suspected his friends of killing him with a poisonous kratom drink. The teen’s friends later confessed to injecting the victim with ketamine, which led to his death.
The teenager, Akkarawat “Tigger” Phonlasen, was found lifeless on the couch in his Bangkok home on the morning of July 7. He had foam around his mouth and his body was covered in vomit stains. His family performed CPR and called medical responders to the scene, but Tigger could not be saved.
Tigger’s aunt, Palita, told KomChadLuek that Tigger left the house on the evening of July 6, saying he was going to a barbecue restaurant with friends and coming home around 9 p.m. Then he lay down on the couch and fell asleep.
Palita said she heard Tigger snoring louder than normal, so she went to check on him. She thought Tigger was exhausted and sleepy, so she gave him a blanket before he went to sleep, only to wake up and see his lifeless body.

With foam around his mouth, the family suspected that Tigger had consumed something poisonous, which led to his death. They checked his cell phone and conversations with his friends and discovered that Tigger was attending a kratom party and not a barbecue.
Ketamine overdose
In a conversation with an older male friend, Tigger asked the friend to bring him a kratom drink. This led the family to suspect that this friend and the kratom drink may have been involved in Tigger’s death.
In addition to the conversation about kratom, the friend also sent Tigger a photo of a gun. The gun was placed on a table, along with a syringe believed to be intended for drug use, leading the family to suspect a conflict between Tigger and his friends.
The family decided to seek help from non-profit organization Saimai Survive to investigate the case further. The family wanted police to perform an autopsy on Tigger’s body to see if there were any toxins in his system.
The family then contacted Tigger’s friends to ask about the situation at the party. The friends initially revealed that they had given Tigger the kratom drink, but eventually confessed that they had also injected him with ketamine.
Tigger’s family filed a complaint against the friends, accusing them of intentional murder. The police planned to summon all the friends for questioning. If the police discover that Tigger was willing to use the drug, the friends could face lesser charges.

Nederland././.Engeland 10 juloi 2024 door ome Joop Spreekt.Is uit het leven gegrepen.


  1.  

Udonthanicityweblog.nl

Men kan er niet omheen!!

Ingezonden door Ome Joop Spreekt

Engelse fans in de Düsseldorf Arena vieren feest na de overwinning na strafschoppen Er wordt verwacht dat maar liefst 30.000 Engelse fans deze week in Duitsland zullen landen in de hoop kaartjes te bemachtigen voor de halve finale van het EK 2024 tegen Nederland – of op zijn minst de sfeer op te snuiven nadat de mannen van Gareth Southgate Zwitserland hebben verslagen. Er wordt verwacht dat ongeveer 75.000 Nederlandse fans de grens zullen oversteken, waardoor de opkomst in Engeland mogelijk met meer dan de helft zal afnemen. De Football Supporters’ Association (FSA) heeft fans gewaarschuwd om via officiële routes te gaan als ze proberen last-minute kaartjes te kopen. Ondanks een matige start in de groep en een weinig inspirerend optreden in de achtste finales, heeft het resultaat van zaterdagavond tegen Zwitserland veel fans doen geloven dat Engeland na bijna zestig jaar teleurstelling eindelijk een trofee mee naar huis zal nemen

Lees meer

Thais hoertje heeft 3 rijke mannen als lovers./Door Harry Wipmans is uit het leven.

Udonthanicityweblog.nl

 

Men kan er niet  omheen!!!!!!

 

Reportage van Harry Wipmans Udonthani

Miranda het hoertje  met 3  lovers.

Ze is  22jaar  heeft  3 rijke lovers,eenFransman,

 

1Engelsman , en een Duitser!!

De een  schonk  haar

Grond  En  villa.

De  andere  schonk haar een mercedes sport.

 

En de derde storte 3 miljoen op haar bank,

De lovers wisten niets van  hun rivalen.

Ze had altijd haar praatje klaar.Soms hield ze de boot af ,als de een bij haar was wimpelde ze de 2e af met  moeder is hier.

En als de derde  geld had overgemaakt mocht hij 14 dagen van haar en haar natte gum genieten.

Soms kwam ze even op de redactie bij lowy  langs voor een goed gesprek en kopje koffie.

De vrouw van Lowy tegenwoordig Mevrouw Cremers   luisterde altijd naar haar verhalen.

En dan reed deze dame weer toeterend naar huis in haar Mercedes Aport.

Udonthanicityweblog.nl

One cannot  avoid it!!!!!!
Miranda the whore with 3 lovers.
She is 22 years old and has 3 rich lovers, a Frenchman,

 

 

1Englishman, and a German!!
One  gave  her
Land  And  villa.

The other gifted her a Mercedes Sport.

 

 

And the third deposited 3 million in her bank,
The lovers knew nothing about  their rivals.
She always had her talk ready. Sometimes she held the boat back, if one was with her she waved off the 2nd with mother is here.

And if the third party had transferred money, he could enjoy her and her wet eraser for 14 days.
Sometimes she would drop by Lowy’s editorial office for a good chat and a cup of coffee.
Lowy’s wife today, Mrs. Cremers, always listened to her stories.
And then this lady drove home again in her Mercedes Aport, honking her horn.

Udonthanicityweblog@gmail.com

 


Lees meer

Ex voetballer vergreep zich aan kleine kinderen.Door Hugo Pannekoek.Uit het leven1 greep.

 

Udonthanicityweblog.nl

Men kan er niet omheen !!

Deel 164 uit onze vaste dagelijkse rubriek Kinderen misbruik Thailand.

Gelezen 1321 keer.

Blijf ons volgen!!!!!

Voormalig voetballer pleit schuldig aan kinderseksmisdrijf Politie Schotland

Ingekomen per email van Hugo Pannekoek Arnhem.

Ian Heddle, 61, pleitte schuldig bij het Hooggerechtshof in Glasgow
Een ex-voetballer heeft de ernstige aanranding van een kind en het bezit van duizenden onfatsoenlijke afbeeldingen van kinderen toegegeven.
Ian Heddle, 61, oorspronkelijk uit Dunfermline, werd oorspronkelijk aangeklaagd nadat er meer dan 270.000 onfatsoenlijke foto’s en video’s van kinderen in zijn bezit waren gevonden.

Een politieonderzoek leidde ertoe dat hij verder werd beschuldigd van de aanranding van een kind, vermoedelijk rond de acht jaar oud, in Thailand.

Heddle was een middenvelder voor een aantal Schotse clubs in de jaren tachtig en negentig, waaronder St Johnstone en Dunfermline Athletic.

Hij bekende schuld bij het Hooggerechtshof in Glasgow en wordt volgende maand veroordeeld.

De rechtbank hoorde dat de 61-jarige, nu woonachtig in Thailand, in februari 2023 werd gearresteerd wegens het bezit van onfatsoenlijke afbeeldingen op de luchthaven van Edinburgh.
De rechtbank hoorde dat Heddle in verband werd gebracht met het bekijken en uploaden van kindermisbruikmateriaal van internet.
Dit zou zijn gedaan in een pand in Schotland waar hij verbleef tijdens een bezoek vanuit het Verre Oosten.
Aanklager Tracey Brown zei tegen de rechtbank: “Hij werd geïnterviewd en sprak vrijuit. Hij gaf toe dat hij onfatsoenlijke afbeeldingen van kinderen in zijn bezit had.
“Hij verklaarde dat er duizenden afbeeldingen en video’s op zijn harde schijf zouden staan ​​en dat ze in mappen waren onderverdeeld.”
Mevrouw Brown zei dat er in totaal 272.936 foto’s en 4.001 clips waren.
Na zijn eerste verschijning voor de rechtbank werd hij op borgtocht vrijgelaten en werd hij bevolen in Schotland te blijven.
‘Aparte trouwring’
Tijdens het politieonderzoek vonden agenten drie video’s waarin hij een kind misbruikte terwijl ze in 2019 in Chonburi in Thailand sliep.
Hij werd geïdentificeerd door het haar op zijn vingers en zijn trouwring in de clips.
De rechtbank kreeg te horen dat “gezichtskenmerken” niet konden worden geïdentificeerd.
“De handen waren echter relatief mollig, met haren op zijn vingers en hij droeg een opvallende trouwring”, voegde de aanklager eraan toe.
Heddle werd in september 2023 door de politie getraceerd naar Dunfermline, waar hij als wegenveger werkte.
Mevrouw Brown: “Tijdens een interview heeft hij zichzelf geverifieerd als de persoon op de foto’s en video’s die de aanranding van het kind pleegde.”
Mevrouw Brown zei dat verdere controles van zijn telefoon ‘contactmisdrijven’ aan het licht brachten waarbij Heddle en een onbekende jonge vrouw betrokken waren.

 

 

Heddle bekende schuldig te zijn bij het Hooggerechtshof in Glasgow
Heddle’s KC, Brian McConnachie, zei vanaf het begin dat hij “coöperatief” was geweest met de politie.
Heddle was op borgtocht vrijgelaten, maar rechter John McCormick zei tegen hem: “Uw status is nu veranderd en u wordt in hechtenis genomen.”
Det Insp Adrian Ure van Police Scotland’s nationale onderzoekseenheid voor kindermisbruik zei: “We begrijpen hoe pijnlijk dit is geweest voor het meisje en haar familie. We hopen dat de wetenschap dat hij nu schuldig heeft gepleit hen op zijn minst enige troost zal bieden.
“Politie Schotland zet zich in voor de bescherming van kinderen en kon Heddle achtervolgen op grond van wetgeving die kinderen overal ter wereld beschermt tegen seksueel misbruik door Britse staatsburgers.”
Heddle werd ook in het register van zedendelinquenten geplaatst.

 

Former footballer pleads guilty to child sex offencePolice Scotland

Ian Heddle, 61 pled guilty at the High Court in Glasgow

An ex- footballer has admitted the serious sexual assault of a child and possession of thousands of indecent images of children.

Ian Heddle, 61, originally from Dunfermline, was originally charged after more than 270,000 indecent photos and videos of children were found in his possession.

A police investigation led to him being further charged with the sexual assault of a child, believed to be around eight, in Thailand.

Heddle was a midfielder for a number of Scottish clubs in the 1980s and 90s including St Johnstone and Dunfermline Athletic.

He pled guilty at the High Court in Glasgow and will be sentenced next month.

The court heard the 61-year-old, now living in Thailand, was arrested for the possession of indecent images at Edinburgh Airport in February 2023.

The court heard Heddle had been linked to the viewing and uploading of child abuse material from the web.

This was said to have been done at a property in Scotland where he stayed at while visiting from the far east.

Prosecutor Tracey Brown told the court: “He was interviewed and spoke freely. He admitted to the possession of indecent images of children.

“He stated that there would be thousands of images and videos in his hard drive and that they were categorised into folders.”

Ms Brown said there was a total of 272,936 photos as well as 4,001 clips.

After his initial appearance in court he was bailed and ordered to remain in Scotland.

‘Distinct wedding band’

During the police investigation, officers found three videos of him abusing a child as she slept in Chonburi in Thailand in 2019.

He was identified by the hair on his fingers and his wedding ring in the clips.

The court was told “facial features” could not be identified.

“However, the hands were relatively chubby with hairs on his fingers and he was wearing a distinct wedding band,” the prosecutor added.

Heddle was traced by police to Dunfermline in September 2023 where he had been working as a road cleaner.

Ms Brown: “During an interview, he verified himself as the person in the pictures and videos carrying out the sexual assault of the child.”

Ms Brown said further checks of his phone revealed “contact offending” involving Heddle and an unknown young female.

Heddle pled guilty at the High Court in Glasgow

Heddle’s KC, Brian McConnachie, said from the very outset he had been “co-operative” with police.

Heddle had been on bail, but Judge John McCormick told him: “Your status has now changed and you will be remanded in custody.”

Det Insp Adrian Ure of Police Scotland’s national child abuse investigations unit said: “We understand how distressing this has been for the girl and her family. We hope that the knowledge that he has now pled guilty will at least provide some comfort to them.

“Police Scotland is committed to protecting children and were able to pursue Heddle under legislation which protects children anywhere in the world from sexual abuse by British nationals.”

Heddle was also put on the sex offenders register.

Reacties

Udonthanicityweblog@gmail.com