45% van de Thais gebruiken geen motorhelm.

 Welcome op Udonthaniweblog

De beste Udonthani – Community voor iedereen.

   lowy.cremers.senior@gmail.com
                       Email udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer
om ons heen!!

3000 volgers.
Eigen You Tube kanaal , Thaise Lowy op FB.
De site waar iedereen welkom is en kan reageren.

 

 

. Een bijdrage van onze willempie .

Ondanks de non-stop campagne van de overheid en de verkeersveiligheid belangenorganisaties sinds 2011 om motorrijders en bijrijder rijders om crash helmen te dragen, alleen 45% van de motorfiets gebruikers dragen hen. Volgens de bevindingen, door de Thai Roads Foundation en het verkeers veiligheidsnet, onder de sponsoring van de Thai Health Promotion Foundation (Thai Health), is Thai motorrijder een van de slechtste in ASEAN voor het ontgaan van zowel de wet als hun eigen veiligheid.

Dr. werapan supanchaimart, vice-voorzitter van Thai Health, zei vandaag tijdens een seminar dat de Thai Roads Foundation en het verkeers veiligheidsnet al negen jaar lang de helm droegen van het gedrag van zowel motorrijders als bijrijder rijders door de meningen te meten van meer dan 1.500.000 van hen in het hele land in stedelijke en landelijke gebieden.

 

 

De bevindingen tonen aan dat het aantal mensen dat een helm draagt ​​niet van jaar tot jaar varieert.
52% van de motorrijders en 22% van de motorrijders dragen valhelmen, of gemiddeld 45% van alle motorrijders, aldus de heer Natthapong Boontob, directeur van de Thai Roads Foundation.
Uit enquêteresultaten van de afgelopen drie jaar blijkt dat Chiang Mai het hoogste aantal gebruikers van een valhelm in de noordelijke regio heeft, namelijk 53%. 59% in Nonthaburi voor de centrale en oostelijke regio’s en 61% Phuket voor de zuidelijke regio.

De provincies met de hoogste verbetering zijn Nong Bua Lamphu in de NE, 66%, de provincie Phrae in het noorden, 69%, Rayong in de centrale en oostelijke provincies op 56% en Nakhon Si Thammarat in het zuiden, 75%.

Wat de leeftijd betreft, draagt ​​48% van de volwassen fietsers en pilootrijders helm, vergeleken met 22% voor de jeugd en 8% voor de kinderen.
Wat Bangkok betreft, draagt ​​85% van de motorrijders helmen en het aantal pilootrijders dat deze draagt, is gestegen van 39% in 2017 naar 55% in 2018.

Met dank aan onze sponsors

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie