De ontevredenenste mensen in Thailand zijn de lezers van Thailandblog.

www.udonthanicityweblog.nl

de weblog voor iedereen!!

Ze kunnen om ons niet meer heen.

Van de redactie

Uit een gedegen onderzoek   van onze webwatcher Hugo Pannakoek en bestudering van een weblog  met de naam Thailandblog  moeten we helaas concluderen dat  de bloggers  lezers en lamzakken van die weblog  allemaal  zeer ontevreden zijn met hun verblijf in Thailand.

Ontevreden bloggers?

Dan vraag je  je soms af als 70 % van je  lezers aangeeft  door herhaaldelijk op  de website te zetten dat  ze ontevreden zijn wat doen die mensen dan nog  hier in Thailand.

Want die andere 30 %  van die lezers is door de redactie bij elkaar gefantaseerd.

Ze  gingen van 170.000 lezers per maand  naar opeens 275 .000 lezers per maand.Ha ha wat een bedrog terwijl er hooguit 20.000 Nederlanders en Belgen samen wonen  in Thailand.

Dus  al die reacties  zeker het merendeel komen van mensen dikwijls bejaarden half dement achter de pc  in Nederland  het houd ze bezig.

Ze klagen allemaal over de  Thaise Bath.

Ze klagen allemaal over de Thaise  regering.

Ze klagen allemaal over de simpelste dingemn ,wat kost een ei  hier van een bruine of witte kip.

Een Edwin de aap  die niet op Thailandblog mag reageren werd ook door onze poortwachter er uit gekegeld op FB  kan hij  al niet meer  op onze  site.  Hier is onze redactie de lachende derde  ha ha 

Ja en dan schrijft iemand een Kerstverhaal over zijn hond.Betere bladvulling kan je toch niet bedenken.

Of zou het  de ontevredenheid van ene Charly kunnen zijn ,die het ene moment een horeca zaak  de hemel in prijst via Thailandblog ,en zo dra hij bij een Pizzabakker geen gratis wijntjes meer kreeg  boorde hij de man de grond in met  zijn kerst diner.

En altijd dat gezever over visa etc terwijl je gratis elke info op elk Emigratiekantoor kunt verkrijgen.

En ja  als je ontevreden bent  bij een hernieuwde aanvraag  moet je eerst6 zorgen dat al je papieren in orde zijn die je nodig hebt.

Dan  is het zo geregeld ik was er laatst en binnen 30 minuten stond ik buiten met weer een jaar visa

geen enkel probleem.

Der zijn er zelfs bij op Thailandblog die zijn nog ontevreden  omdat de Thai  niet het zelfde Kerstfeest houd als de rest van de wereld.Te gek voor woorden.

Nu krijgt elke Nederlander er 10 euro bij per 1-1-2020 maar das heel normaal je krijgt als je alleen aow hebt  2x per jaar das in Juni en Januari een kleine verhoging soort index.

Nu krijg je dus  als gehuwde met jongere vrouw er  in een jaar van af 1 Januari elke maand 10 euro netto bij ,das toch 120 Euro per jaar.

Ja wij begrijpen goed dat er mensen zijn die soms doodziek worden van die zgn  reageerders met 3000 reacties die kant nog wal raken soms,maar ja  dat houd die dwazen bezig.

En het gaat daar alleen maar om  het aantal reacties de inhoud  vinden ze daar minder belangrijk.

Laatst was er iemand  die had een mooie grote goudvis gekocht.Toen  melde hij zijn ontevredenheid over  dat beest bij die  gringo  en ene Sjaak want het beest kon  volgens hem niet goed achteruit zwemmen.

Hadden ze er vergeten een keerkoppeling  in te bouwen.

Toen waren de kippen  op Thailandblog flink aan het bekvechten geslagen,want  de witte  kippen  zeiden dat hun eieren lekkerder waren,terwijl de bruine kippen het tegenovergestelde beweerden.

Ook die beheerder Rob alias Peter voorheen was zeer ontevreden op zijn eigen weblog omdat hij in een hoerenkast destijds  de door hem weggegeven  lady drankjes weigerde  te betalen.

En toen de dame hem bij zijn edele deel pakte en hier over aansprak was ook hij zeer ontevrteden.

Al met al  stikt het volgens Thailandblog  van de ontevreden lezers op zijn weblog en das jammer door overal ontevreden over te zijn  gaan steeds meer mensen  je weblog mijden toch,of zet hijgewoon het nieuwe jaar op Thailand blog dat er weer 100.000 snel effen bij gekomen zijn als lezers met miljoenen reacties ha ha ha .

Wij van www.udonthanicityweblog.nl hebben een geluk dat we  dikwijls door 2   schrijvers         mollen) van Thailand blog  op de hoogte worden gehouden van hun capriolen.

lowy.cremers.senior.@gmail.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie