Deel 26 boek dat is leven door Lowy Cremers

udonthanicityweblog.nl

Hoofdstuk 26

                                       lowy.cremers.senior@gmail.com

Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een zeeman leeft.

 

Kort daar na hield ik het voor gezien in Frankrijk. Ik had namelijk een kennis in Thailand wonen en die vroeg me of ik zin had om met een jonge Thaise vrouw te willen mailen.Daar ik ondanks mijn slechts 4 klassen lager onderwijs goed Engels kan spreken lezen en schrijven heb ik dat dus gedaan. Maar net dat ik voorgoed naar Thailand vertrok en ik afscheid had genomen van alles wat me lief was in Europe kreeg ik het droevige nieuws dat mijn vriend Wim waar ik ruim 50 jaar geleden voor het eerst mee het fel begeerde monsterboekje ging halen helaas was overleden.Toen ik het bericht kreeg bleek dat ik de ouwe keiharde zeeman maar een klein hartje had en liet ik de tranen om dit verlies de vrije loop gaan. Ik nam afscheid van mijn beste vriend en wist niet dat hij 5 maanden later zou overlijden.Wij waren 60 jaar de beste vrienden.Wim rust zacht maatje.Rozen verwelken schepen vergaan maar mijn beste vriend Wim
Schellekens zal altijd in mijn gedachten blijven bestaan.Vriendschap is het enige cement dat mensen bij elkaar kan houden. De mooiste en ook de beste vrouw voor mij komt uit Thailand.
Via internet kreeg ik contact met een mooie vrouw uit
Thailand,het land waar ik 50 jaar geleden als jonge zeeman reeds kennis mee had gemaakt.
Krijg ik me daar een foto van een vrouw uit Thailand die 18 jaar jonger is .

Nu wist ik uit mijn vaartijd dat deze vrouwen uit Thailand indien ze voor een man vallen die ze willen beminnen en liefhebben dat ze dan alles doen om het die man naar de zin te maken.Na 4 maanden hevig mailen en elke dag bellen besloot ik naar Thailand te reizen.

Ik mailde haar luister als ik je zie op het vliegveld bij aankomst en je bent niet zo als ik me dat heb voorgesteld draai ik om en zoek wat anders.Daar ging ze mee in zee onder de voorwaarde dat zij het zelfde zou doen als ik haar niet aanstond.Maar wat was ze mooi toen ik haar zag staan bij de uitgang van het vliegveld.En ze viel meteen voor mij en ik vond haar de ideale vrouw om mijn oude dag mee door te brengen.3 maanden later zijn we gehuwd.Het was liefde op het eerste gezicht!   Ik trouwde met de mooiste en liefste vrouw van Thailand. Honnybee mijn huidige vrouw in Thailand.18 jaar jonger dan ik.Voor mij een mooi jong blaadje. Nu is het de gewoonte dat je in Thailand niet kust in het openbaar.Maar wij omhelsden en kusten elkaar van af het moment dat we elkaar zagen. En trokken ons nergens iets van aan.Ik ging met haar mee naar haar huis.Ze had 2 huizen .In het ene woonde ze zelf en het andere stond leeg dat was van haar vader die enkele maanden daar voor gestorven was.Ik noem haar Honnybee omdat ik haar Thaise naam niet kon uitspreken.En zij geniet van elk moment dat we samen zijn.

We gingen samen overal heen.

Ik leerde haar zelfs al stampot en erwtensoep voor me koken. We eten 2x per week thuis Thais eten gaan 3x per week uit eten en ik kook 2x per week Nederlandse kost zo als stampot etc.Ook maak ik zelf soep en kroketten en bitterballen..Ze is een moord wijf op elk gebied.Hier kunnen de Nederlandse vrouwen nog veel van leren Thaise vrouwen zijn erg trouw en beminnen een man zo als geen andere vrouw ter wereld dat kan of doet. Ik leerde mijn Thaise vrouw eerst een enkele schutting woorden,want ja ik bleef de kleine Belhamel. De vrouwen uit Thailand zijn er echt voor de man die ze dan ook liefhebben met heel hun hart en ziel.Zonder dat ze een slaaf van de man zijn geven ze de man het gevoel ik ben er voor jou en doe alles voor je om het naar je zin te maken.Ik heb getracht haar wat Nederlands te leren.Ik heb haar de zin ,, ik houw van jouw geile beer geleerd. Maar toen ze dat op verschillende feestjes tegenover Nederlanders had gezegd heb ik haar de ware betekenis van die Nederlandse woorden uitgelegd en heeft ze dit nooit meer gezegd.

Ze gaat elke avond met me samen de douche in en sopt ,me dan grondig af.Ze is op sex gebied nog erg actief heeft nooit hoofdpijn klaagt nergens over en is stapel op mij. Hier in Thailand hebben we nu een eigen huis met zwembad. . Haar vader is 3 maanden voor ik kwam gestorven.Ik ben toen 3 weken op vakantie bij haar geweest en het was geweldig.De Thaise vrouwen zijn heel anders dan de Nederlandse vrouwen.Ten opzichte van de Thaise vrouw zijn er veel Nederlandse vrouwen die hun man niet begrijpen of alleen maar aan hun eigen materialisties leven denken.

Wij zwemmen elke dag ,en geven de kinderen zwemles,want de meeste kunnen niet zwemmen. Deze vrouwen en mensen in Thailand zijn met weinig gelukkig ze lachen altijd zelfs als ze iemand gaan cremeren zie je de mensen nog lachen want ze beseffen dat de overledene nu naar een nog beter bestaan gaat.En je kunt als man naar de plaatselijke kapper.Das gewoon een feest.Je word geknipt en geschoren.Haren worden uit je neus verwijderd.Je krijgt er na afloop een lichte schouder massage gratis bij.Je betaald voor deze behandeling bij de kapper slechts 1.20 €.

De kapper in Nederland betaalde ik altijd alleen voor het knippen al € 22. En hier betaal ik voor knippen en scheren samen slechts 2 Euro. De Thaise vrouwen zijn erg fijn geschapen. Ze zijn ten eerste klein geschapen.Hebben dus niet zo een vagina waarin je een kilo aardappelen in kan gooien en dat je bij de laatste nog plons kunt horen. De eerst keer dacht ik zou ze nog maagd zijn ik had moeite om mijn Lowyke bij haar in haar gleuf te stoppen.Maar ja na wat oefenen kwam alles toch goed op dat gebied tenslotte was ik de allrounder op dat gebied he.Een Thaise vrouw heeft ten opzichte van haar landgenoten erg veel schaamte.

Ze zullen in het openbaar nooit over sex spreken of kussen waar iemand bij is, maar in bed zijn het net dieren wat kunnen ze een man verwennen.Ze verzorgen de man tot in de puntjes.Je wordt elke avond door de vrouw gewassen je bent dan haar Baby ha ha.Je nagels van handen en voeten worden keurig door haar verzorgd.

En je moet je schoenen buiten laten staan als je ergens binnen gaat ook in je eigen huis.Maar ga je weg dan zit zij al bij jouw schoenen klaar om ze aan je voeten te doen. Zit je te eten wat ze hier in Thailand 5 x per dag doen dan schept zij voor je op. En als je uit gaat en je hebt een halve liter bier besteld dan blijft zij inschenken zo lang je dorst hebt .In europa denken de mensen snel die vrouwen worden onderdrukt en zijn slaaf van de man maar niks is minder waar.Een vrouw in Thailand doet voor een man die goed voor haar zorgt werkelijk alles om hem te behagen en hem te behouden.

Geen gezeur van emancipatie of vrouwen rechten hier is iedereen menselijk gezien gelijk.Men toont dikwijls veel respect voor de Thaise Koning, ik trouwens ook wand die betekend heeeeeeeel veel voor het volk.Ik heb laatst gezien dat de klein dochter van de huidige Koning in een groot waren huis aan het winkelen was gewoon tussen het publiek.Er was wel veel politie bescherming rond haar en je mocht geen fotos van haar nemen maar het ging allemaal onder een glimlach van het Thaise volk.Hier heeft een lid van het Koninklijke fam nog echt een prive leven. Dus geen gezeur aan mijn kop van moet je al weer bier heb je nog niet genoeg gehad etc,Ik had het die eerste keer al in de gaten en dacht dit is het wat ik heb gemist en hoe ik wil leven.Geen gezeur aan mijn kop van drink niet zo veel geen gezeur van ik heb kop pijn en geen zin in sex. Deze vrouwen voldoen lachend aan al de wensen van een man mits je haar natuurlijk ook met respect behandeld. Dus besloot ik dat ik de hele meubels mijn auto,s en alles wat ik in Frankrijk had te verkopen en overtollige spullen heb ik weg gegeven,ik was het zat! Ik vertrok met de gedachten ik kom nooit meer terug in Europa.

Word vervolgd blijf ons volgen er komen nog vele avonturen.

Wil je het hele boek hebben even mailen en ik stuur het per mail naar je toe.  Lowy.cremers.senior@gmail.com