Je maakt wat mee in Udonthani.Thaise vrouwen .

       

Al 9 jaar de beste

3000 fans.FB lowy Cremers udonthani.

Ze kunnen niet meer om ons heen.

 

Van de redactie.

 

Ik kon ook schrijven ondanks slechts 4 klassen lager onderwijs : “wat doen mensen graag met hen vroeg ik me af als ik inUdonthani in  een beerbar zat.”, Er waren zoveel mogelijkheden.

Want het is niet alleen dat wij  buitenlanders die Isaan meisjes dol gelukkig kunnen maken, – vele Thaise jongens voelen op dezelfde manier. Ik herinner me dat ik eerder dit jaar  in Udonthani op stap ging ik bezocht en ontmoette een Thaise koppel in het restaurant Brickhouse in ,een van de betere restaurants in Udonthani.. Het bleek dat ik de man was uit Nederland  en ik  was op bezoek bij mijn vriend Max van Brickhouse inn te  Udonthani.

Toen  ze   naar het  toilet  ging  had  ik  een kort gesprek met een andere serveerster   en ik vroeg de serveerster  hoe zij zich voelde over Isaan meisjes. Zij bevestigde precies wat ik u eerder vertelde  door te zeggen dat ze goedhartig  zijn en  het verzorgen van de mannen zeer goed beheersen (jai-dii, ใจดี and duu-lɛɛ dii, ดูแลดี).

Ze zijn zeer dankbaar voor alles wat je doet voor hen,  het zijn goede  moeders, open minded en loyaal. Als iemand  twijfelt over dit,  vraag jezelf  dan af waar je het meisje hebt ontmoet.
Afgezien van deze grote kenmerken het wordt nog beter als je bedenkt hoe aantrekkelijk en mooi meeste Isaan vrouwen zijn vertelde ze me..

Het voelt alsof het verder naar het noorden te gaan in Thailand, hoe vloeiender de huid van de meisjes er komt  uit te zien. Tuurlijk, je kunt  ze overal ontmoeten mooie en aantrekkelijke meisjes in Thailand, maar meisjes uit het noordoosten lijken gewoon een categorie van hun eigen soort te zijn  met hun mooie rondingen, zwart haar, donkere ogen en de huid als zijde in combinatie met hun unieke charisma, charme en zijn glimlach.

 

Ik weet dat het meestal niet een goed idee  is om algemene uitspraken te doen over bepaalde groepen mensen te maken. Echter, ik voelde me op  deze post wel  nodig omdat je hoort zo veel buitenlanders klagen over Isaan meisjes als ze echt alleen maar weten wat   barmeisjes  zijn ,door  gewoon niet de regel van geven en nemen in relaties met meisjes in dit land te respecteren.
Wat is er mis over het betalen van je vriendin een maandsalaris van 5.000 Baht?

Waar hebben we het in Godsnaam over? Ik weet dat buitenlanders die gelukkig relaties en huwelijken met Isaan vrouwen  hebben en zelfs niet willen dat ze werken en aanzienlijk meer dan dat betalen ze. Het werkt prima, want op zijn beurt een geweldige partner die niet alleen lief en aantrekkelijk, maar die voor hen en de hele familie verantwoording  neemt in de best mogelijke zin.

Ik heb het een paar keer vermeld op deze website: Dit idee van relaties was precies hetzelfde terug in de westerse wereld niet al te lang geleden. De man verdiende het geld, de vrouwen zorgde voor de rest (ja, zeer vereenvoudigd). Nu dat vrouwen zijn veranderd en worden “geëmancipeerde vrouwen ” veel mannen hebben genoeg van deze houding en zoeken  een Thaise of Isaan meisje. Dat is prima, maar je moet niet vergeten om uw eigen deel te doen om de relatie te laten werken. Het gaat niet alleen over het nemen, maar ook over het geven.

Dan is er maar een regel een gouden regel en dat is wederzijds  elkaar respecteren.

Ja de Isaanse vrouwen zijn nu eenmaal beter ook in bed dan de europeesche vrouwen.

Je hoord ze nooit mekkeren over  de overgang.

Ze hebben altijd zin  om de liefde te bedrijven,dus geen smoesjes van ik heb kop pijn etc.

Ze zeuren niet .

Meer voordelen dan na delen.

De taal is echt niet het aller belangrijkste.Vertrouwen   moet opnummer 1 staan.

En nu na ruim 12 jaar  wonende in Udonthani  gehuwd met een  lieve goede thaise vrouw  geniet ik elke dag van  mijn  pensioen.

 

Met dank aan onze sponsors

 

 

 

       poolbiljart Meetingpoint Sampan Udonthani

Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

Resort and swimmingpool and Fishing pool

Bed and Breakfast Honnybee 400 thb  for 1 night .

Leeya resort swimming and fishing.

 

Gold filler  jksuradee chonburie

Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom Udonthani

Bemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.

Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.

lowy.cremers.senior@gmail.com

udonthanicityweblog@gmail.com