Thailandblog marktplaats is mislijdend.Het is uit het leven gegrepen.Waarschuwing !!

Mislijdende  artikel over zgn  goede doelen helpen in Thailand door wesite Thailandblog.nl

 

Gezien op Thailandblog.Alles uitsluitend  om eigenbelang.

Op een dag  openen ze met gratis adverteren,en 2 dagen er na proberen ze je een bijdrage te ontfutselen zgn voor een goed doel,en vragen ze een bijdrage!!!

Oplichters zijn het.Enkele jaren terug  hadden ze ook zo een soort actie.Ze maakten een boekje over de capriolen van Thailandblog en dat boekje moest je dan kopen .Toen de buit eenmaal binnen was en het geld aan een arme school zou worden overgemaakt veranderde die beheerder het adres van die school en kreeg men daar niks van het beloofd  geld.

Dat is toen op onduidelijke redenen   nooit aan die arme school uitbetaald.

Armoedzaaiers hebben nog nooit  1 thb  via Thailandblog gehad met hun zgn goede doelen

Een en ander bewijst weer eens dat men in NL via marktplaats wordt opgelicht maar dat men het in Thailand  ook doet  met de site Thailandblog.Het gaat daar bij die beheerder uitsluitend om aantal reacties de zuivere waarheid als inhoud  zegt hem blijkbaar niets.

Nee dan deed www.udonthaniweblog vertegenwoordigd door Lowy Cremers het wel correct.

Die schonk in totaal spullen ter waarde van 5000 thb aan een gehandicapten te huis en aan een meisjes weeshuis,hij deed dat samen met zijn grote vriend Levy Combee die helaas te vroeg is gestorven in Udonthani.

Dan stond er op Thailandblog het volgende lees hier onder maar.

Hoe werkt Thailandblog marktplaats?

Stel je hebt in je huis iets staan wat je niet gebruikt, bijvoorbeeld een zo goed als nieuwe mountainbike en je wilt deze verkopen. Dan maak je een tekst en die stuur je naar info@thailandblog.nl Vervolgens laten wij je weten of de advertentie akkoord is en ontvang je van ons de gegevens om je bijdrage over te maken. Na ontvangst van je bijdrage voor het goede doel plaatsen wij de advertentie en krijg jij reacties. De advertentie wordt eenmalig geplaatst als normale blogposting. Je mag er van uit gaan dat jouw advertentie tussen de 500 – 3.000 keer gelezen word

 

Als je met grote letters adverteerd wij hebben elke maand meer dan 275.000 lezers snappen veel mensen niet waarom  al  die mensen niet  1 euro schenken aan dat zgn goede doel van Khun Peter.

Maar ja de man  opereerd van uit NL en zijn marktplaats advertenties  en geld voor goede doelen kunnen door niemand  gecontroleerd worden dus  het vermoeden bestaat dat  ook  op marktplaats Thailandblog de zaak geflest word.

Ik zal het nauwlettend volgen en daar waar nodig ingrijpen.

Arie Geef Graag (anonieme schrijver)