Thailandland van meer dan duizend natte gummen..Het is uit het leven gegrepen471

Thailand land van duizenden natte gummen.

3000 vaste lezers elke dag wereldwijd,met ook een Engelse aflevering.Reeds 14 jaar zijn wij de beste weblog van Udonthani met het laatste nieuws altijd als eerste online.

Van de redactie.

Harrie maakte iets mee en vroeg de redactie het te plaatsen !!

Op een dag zat Harrie heerlijk aan een kopje koffie  in een coffeeshop in Central plaza.

En plotseling zat ze naast hem een goed uitziende vrouw 31 jaar.Hoe heet je vroeg ze aan  Harrie en waar kom je vandaan.

Dit soort vrouwen tref je overal,in masagesalons,beercafes,en nu ook in  Central plaza.

Na wat heen en weer gepraat vroeg harrie aan die vrouw  ik wil wippen  heb je er zin in?

Ze antwoorde gretig ja en begon hem te kussen.Harrie een jongen die al meer op de harde weg was geweest zei ja maar wat gaat het me kosten?

Ze zei in eerste instantie hotel kost 200 thb en voor mij  kost 2 uur  wippen 1000 thb.

Harrie begon te lachen en zei heb je dan een gouden pussie dat je zo duur bent?

Ze  zei toen tegen Harrie oke ik doe het voor jouw voor 500 thb.

Harrie zei nee ik wil je er 200 thb voor betalen meer niet.Na wat gekletst te hebben  ging  hij met haar mee naar een hotel.

Daar ging ze mee acoord beter iets dan niets zei ze hem.

Het was een simpel hotel 2 straten van af central plaza.

bij binnenkomst hotel betaalde  hij 200 thb en kreeg de kamer sleutel en 2 handdoeken.

De kamer was  echter op 3 hoog  en er was geen lift,dus veel trappen klimmen voor Harrie.

Echter de kamer was schoon met airco en tv en douche.

Het vrouwtje ging eerst doucen en daarna ging harrie onder de douche.Hij had uit voorzorg zijn  geld in zijn sokken gedaan en die hield hij aan,zo dat ze niks van hem kon jatten.

En toen zag harrie tot zijn schrik dat  ze een enorme bos gitzwart haar op haar natte gum had staan,en dat beviel hem helemaal niet.Dus toen ging de vrouw beneden een schaar halen en mocht harrie dat hele bos van haar nattegum  knippen.

Ze hebben ruim 1 uur liggen wippen afgewisseld rookte ze zijn edele deel en likte hij gulzig haar natte gum.De had een paar ferme borsten zei harrie me en hij kon dat wel waarderen.na afloop  gingen ze samen onder de douche en gingen ze weer naar buiten.Buiten nam zij snel een tuk tuk en Harrie wandelde op zijn gemak naar Central plaza terug.

Al met al is de conclusie van dit verhaal,je komt die nattegummen overal tegen,in supermarkten,op straat,in masage salons en bars.

De meeste hebben steevast de zelfde praatjes in de geest van heb je al een darling,waar kom je vandaan en hoe heet je.Soms vragen ze je telefoon nummer  maar zei Harrie dat gaf ik niet want dan blijven ze je bellen etc etc.

Als er dus  mensen zijn die voor weing willen wippen doe dan net als  Harrie.Ook condooms hebben die dames  bijna altijd  in hun handtas.

de redactie  wil gaarne meer van dit soort verhalen van u als lezer ontvangen u kunt het per email insturen via

 

lowy.cremers.senior@gmail.com

udonthanicityweblog@gmail.com

 

Sponsors.

 

https://www.isaanlawyers.com

Chanin Chanok soi donudom UdontaniRooms for rent .Rent luxe rooms  .Email us for details.Luxe kamer in Condo  4000 th Bath .

Bij mevrouw Cremers soi donudom  email udonthanicityweblog@gmail.com2 personen met ontbijt 1 maand 12000 thb voor overwinteraars 10% korting.Info per email opvragen lowy.cremers.senior@gmail.com

 

 

 

Udon ThaniWAWA toers  vip bus met chauffeur1500 thb per dag met chauffeur,excl brandstofBeste pc shop in Landmarkt.

Vooral uw PC problemen 2e Floor Central Plaza

 

Resort and swimmingpool and Fishing pool

 

Leeya resort swimming and fishing.

 

Beste eetgelegenheid in Udonthani in Soi farlang.(Nederlandse uitbater Max )Kamer huur per dag,per maand per uur .Honnybee Soi Donudom UdonthaniBemiddeling  bij koop of verkoop goederen via  gratis advertentie op deze weblog.Indien u ook een sponsor wil worden dan hier infomeren.udonthanicityweblog@gmail.com