Oorlog in Eindhoven bracht geboorte van Lowy cremers mee. 20-11-1940

Oorlog in Eindhoven bracht geboorte van Lowy cremers mee. 20-11-1940

 

             Udonthanicityweblog.nl

82 jaar geleden werd ik in de oorlogstijd geboren in eindhoven ,en ging meteen de couveuze in.

Na 3 weken in die glazenkast werd ik door moeder  naar huis gehaald.

Ze gaf me elke dag veel molenaars kindermeel te eten en ik  groeide goed.

Ik heb van de oorlog gelukkig weinig meegemaakt ik was de jongste uit een fijn gezin  met vader en moeder en 5 kinderen.

Fam cremers eindhoven 

Met 5 jaar  1 jaar na de bevrijding ging ik naar de kleuterschool,alwaar ik meteen verliefd werd op juf hafmans.

Naar de basis school ging ik niet graag,ik  spijbelde heel veel met gevolg elke klas moest ik 2x doen.

Ik was een echte stads centrum jongen die al vroeg allerlei baantjes aanving en al geld verdiende ipv naar school te gaan.Ik verkocht bloemen  aan de deur voor een bekende bloemenman in Eindhoven

Met 12 jaar werkte ik als magazijn bediende in een verfzaak.Ikhielp passagiers hun koffers dragen op het station in aanbouw.

Met de komst van veel sneeuw  maakte ik bij mensen tegen betaling hun stoep schoon.

Met 14 jaar mocht ik gaan varen en koos voor de wildevaart.Ik werd van pantryboy later zelfs kapiteins bediende en  zag in 9 jaar zo wat de hele wereld.

Ik woonde 13 maanden in new zealand en 3 jaar in frankrijk.

toen ben ik 2x gehuwd in Nederland.De eerste vrouw was een geldwolf nooit genoeg geld en de 2e is gestorven.Toen ging ik bij Fedex werken als speciale courier over heel Europa.Daar heb ik 18 jaar voor gewerkt en deze usa werkgever betaalde me royaal.

Ik ben 15 jaar geleden naar Thailand op vakantie gegaan,en besloot nooit meer naar plukmekaal land Nederland terug te keren.Nu met bijna 82  jaar geniet ik elke dag van Thailand mijn 2e vaderland,heb lieve vrouw ,ga elke week vissen en als hobby kweek ik dwergpapagaaien.Ik ben toen deze website gestart waarin ikmij volledig kan uiten zo als ik wil.In nederland had ik 3 cafes een museum en haalde de tv .Zie mijn belevenissen terug op youtube de 1000 levens van Lowy cremers.

Vroeger noemden ze me de Pietje Bel van de binnenstad van Eindhoven

Ik schreef een boek dat is het leven.

Nu heb ik een lieve vrouw 2 huizen nieuwe auto  en leef in een land waar ik geen zorgen heb.Mijn contacten met Nederland heb ik allemaal verbroken.Ook in Thailand leef ik voor en met Thaise mensen en das prima. bijsterveld@outlook.com

Wie voor me is beschouw ik als fan.

En wie tegen me is krijgt gratis deze spreuk