Over Lowy Cremers

Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Dat hij beschouwd als zijn 2e vaderland!

Hij had een hekel aan school,maar haalde glansrijk alle horecapapieren en beheerde 2 cafes en een groot Eetcafe in de jaren 80 .
Dat is het leven een boek geschreven door Lowy

 

Cremers.

Het boek wat u hier onder gratis kunt lezen is reeds door 20.000 mensen online gelezen.

Indien gewenst kunt u het boek gratis als pdf file via email udonthanicityweblog@gmail.com ontvangen.
Hier voor hartelijk dank namens de schrijver Lowy Cremers.

U hoeft er niets voor te betalen en u kunt het hier rechtstreeks lezen .

Of kijk op google en tik in DE DUIZEND LEVENS VAN LOWY CREMERS.Met video beelden van Lowy op de Nederlandse TV.

Door de jaren groeit men in leeftijd en wijsheid,zo is het mij vergaan,toch is het fijn er even stil bij te staan.
Een boek geschreven door Lowy

 

Cremers.
U kunt ook veel van mijn avonturen en ook mijn internationale tv optreden
terug vinden
op YOU TUBE met filmpjes over mij.

 

 

kijk dan onder de rubriek De Duizend levens van Lowy Cremers
Veel lees plezier met dit boek.

Hij die nooit heeft gevaren,weet niet hoe een
zeeman leeft.
Als jongetje van 10 jaar wist ik al wat ik wilde. Ik zou later gaan varen op de wilde vaart. Pas 15 jaar oud ging ik de wijde wereld in. Ik werd door honderden
vrouwen bemind.

Ik voer over de hele wereld en heb mijn herinneringen in dit boekje trachten te verwoorden. Uiteindelijk ben ik na vele avonturen terug gekeerd naar Thailand waar ik na 50 jaar mijn rust vond.

Het land van de eeuwige glimlach beschouwn ik nu als mijn 2e vaderland. Een boek geschreven in eigenstijl en geheel in eigenbeheer gedrukt. DAT IS HET LEVEN Geschreven door ,, Lowy Cremers ,, Voorwoord. Een mens zonder dromen,is armer dan een mens zonder geld Er is een tijd voor alles!

Ik dacht altijd,ik kan beter spijt hebben van dingen die ik in mijn leven heb gedaan,dan dat ik spijt zou hebben van dingen die ik niet zou hebben gedaan. Ik dacht altijd leef je leven,ook al duurt het soms maar even. Je kunt leven zonder echt lief te hebben,maar je kunt niet liefhebben zonder echt te leven!

De maat van de liefde is een maat zonder grenzen. Het gezegde er is maar een leven en dat is een goed leven staat hoog in mijn vaandel geschreven.Ik heb dit boekje geschreven zo als ik het
vroeger in mijn prachtige jeugd heb mee gemaakt.

Op 10 jarige leeftijd wist ik reeds dat ik later zou gaan varen.Ik heb daar in 7 jaar wilde vaart koopvaardij dan ook erg van genoten.In elke stad een andere schat . Het boekje is geschreven door mij met mijn slechts 4 klassen lager onderwijs,dus let niet op de taalfouten die horen bij dit boekje evenals het taal gebruik destijds op en rond de zeemannen.

reageren kan udonthanicityweblog@gmail.com