Thais stel veroordeeld voor “wippensteinen” op een publiek strand in Zuid-Thailand

 

TRANG:- Een video van een Thais koppel dat seks had op het strand van Chang Lang in de provincie Trang, in het zuiden van Thailand, heeft tot grote verontwaardiging geleid onder de Thaise autoriteiten en burgers.

 

 

 

De video, die een Thaise man en vrouw laat zien die seks hebben in een kampeertent op het strand, werd op grote schaal verspreid op de Facebook-groepen van inwoners van Trang. 

Uit rapporten blijkt dat het stel hun pick-up op het strand heeft geparkeerd en de tent op de achterkant van het voertuig heeft opgezet.

De directeur van het Chao Mai Beach National Park, Khun Parit Narasaritkun, bevestigde later tijdens een interview dat het Chang Lang strand,  onder de verantwoordelijkheid van het nationale park valt. Khun Parit en zijn team onderzochten de zaak nadat de video viraal ging en ontdekten dat de seksuele daad daar inderdaad was gepleegd.

Volgens Parit bevindt de genotsplek zich op zo’n 30 meter van de hoofdweg en is omgeven door pijnbomen. De autoriteiten vonden ter plekke afval, gebruikte gebruiksvoorwerpen en enkele sandalen. Het gebied was ongeveer 2 kilometer verwijderd van het kantoor van het departement van nationale parken.

Khun Parit beloofde het publiek dat hij de veiligheidsmaatregelen in het park zou aanscherpen en het aantal patrouilles zou verhogen om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet meer gebeuren. Hij voegde eraan toe dat het nationale park mensen zou straffen die zich zonder uitzonderingen niet aan de regels houden.

In het interview werd geen melding gemaakt van de aanklachten die tegen het paar zouden worden ingediend.

Dit is overigens niet het eerste incident in zijn soort in Thailand. In maart kreeg een Thaise man een boete van 200 baht nadat hij en zijn vriendin seks hadden gehad in de buurt van een openbaar park onder de Bhumibol Bridge 2 in Bangkok. De vrouw verdween naar verluidt van het toneel voordat de man werd gearresteerd.

In februari werden nog twee andere illegale openbare seksuele handelingen gemeld. In het eerste geval kregen twee Thaise mannen en een Thaise vrouw elk een boete van 500 baht wegens seks op een viaduct in de provincie Phisanulok. De tweede zaak betrof een buitenlandse man die geslachtsgemeenschap had met een Thaise vrouw op een voetpad in Pattaya.

udonthanicityweblog@gmail.com