Man onder invloed van drugs bewerkte 2 kinderen 6 en 9 jaar met groot mes.Uithet leven gegrepern

             
       Udonthanicityweblog.nl

          Daar kan men niet omheen.!!!!!!!!

Een man onder invloed van marihuana en hoestsiroop gemengd met kratom hallucineerde, achtervolgde en verwondde twee jonge jongens van zes en negen jaar oud met een bot mes.
Plc Yongyut Thongma, een opsporingsambtenaar bij het politiebureau van Chok Chai, werd op de hoogte gebracht van de gewelddadige aanval op de twee jongens. Het incident vond plaats voor een papwinkel in Soi Lat Phrao 87, knooppunt 5 (Chantra Suk-gemeenschap) in het subdistrict Klong Chao Khun Sing, district Lat Phrao, Bangkok.

De officier snelde samen met Plc Setthaphon Srisakorn, het hoofd van het Chok Chai politiebureau, zijn plaatsvervanger, Plc Polkrit Thipayatatsanan, en Plc Pichit Khamyot, een andere plaatsvervanger, ter plaatse. Ze werden vergezeld door het onderzoeksteam en de hulpverleners van het politiebureau van Chok Chai.

Ter plaatse troffen ze de zesjarige jongen aan met ernstig hoofdletsel. Hij werd snel naar het Nopparat-ziekenhuis gebracht voor spoedbehandeling. De negenjarige jongen, die verwondingen aan beide polsen had, werd na de kritieke fase naar het politieziekenhuis gebracht. De 28-jarige dader.
Thanet Taenhiran werd met een lang mes en zijn zwartrode Honda Wave-motorfiets, kenteken 8กฆ4987 Bangkok, aangehouden op de parkeerplaats van een appartement aan Soi Lat Phrao 83. De politie slaagde erin de situatie binnen 28 minuten onder controle te krijgen. meldde Khao Sod.
Uit onderzoek bleek dat de verdachte de zesjarige jongen had aangevallen voordat hij op zijn motorfiets vluchtte richting de Suan Sue Trong-gemeenschap. Vervolgens viel hij de negenjarige jongen aan, die voor zijn huis in de Suk Sabai-gemeenschap aan het spelen was, waardoor de politie dacht dat dezelfde verdachte verantwoordelijk was voor beide aanvallen.
Nadat hij Thanet, samen met zijn wapen en voertuig, had aangehouden, werd hij in hechtenis genomen

 

Gelezen 131 keer,

  UDONTHANICITYWEBLOG@GMAIL.COM