Udonthanicityweblog.nl

                                   Daar kan men niet omheen.!!!!!!!

Al ruim 10 jaar de beste weblog.

5000 fans/volgers/lezers

Ze kunnen niet meer om  ons heen.

Thailand mijn 2e vaderland door Intendant Lowy

De Thaise schone hebben er geen rekening mee gehouden dat heel veel mannen naar Thailand gaan, omdat het op de Nederlandse liefdesmarkt niet meer lukt.

Of wat daar nog voorhanden is, ook aan de verkeerde kant van de leeftijdgrens staat. Wat deze mannen vaak zoeken is een schoonmaakster, een verpleegkundige. Uiteraard met extra’s. De Thaise vrouwen komen daar vaak pas achter als ze in Nederland zijn.
Een oude man is rustiger en wijzer

Thaise jongemannen staan erom bekend dat ze niet bepaald monogaam zijn, maar bovenal last hebben van loszittende handjes. Het zijn vaak enorme ego’s (hun opvoeding heeft ze zo gemaakt, mannen zijn belangrijker dan vrouwen) en loslopende testosteronbommen.

Mijn vrouw vertelde me dat er Thaise mannen zijn die alleen maar in het donker wippen en dat sommige de onderbroek er bij aan houden door de gulp wippen en  weg wezen.En veel thaise mannen  aan de drank lawkow gaan.

Vijftig jaar geleden nog verzuchtten de Thaise vrouwen in eenvoudige aanvaarding dat dit nu eenmaal hun lot is. Maar de wereld wordt kleiner, en via tv, film en internet hebben ze en kijkje in de westerse wereld kunnen nemen. Waar volgens de media de vrouw wel wordt gewaardeerd.

Dus gaan veel Thaise vrouwen voor een westerse man. Al snel zien ze dat ook de westerse jongeman een rusteloos exemplaar is. Mannen op leeftijd hebben al veel meegemaakt, kennen de klappen van het leven, zijn evenwichtiger en wijzer. En bovendien: ze slaan niet.

Mochten ze wel losse handjes hebben, zo’n jong ding is natuurlijk veel sneller ter been! Bovendien ziet en hoort een man op leeftijd slechter en denkt hij langzamer. Zo is hij beter om de tuin te leiden, als dat nodig is.
Een oude man heeft al een relatie gehad.

 

 

 

 

Nog een reden waarom Thaise vrouwen met oude mannen een relatie aangaan. Die ouder manen zijn gescheiden na een huwelijk van twintig jaar of meer. In die tijd moeten ze wel geleerd hebben wat een vrouw nodig heeft en hoe ze hun partner moeten behandelen. Hij zal in die twintig jaar ook wel iets in bed hebben geleerd, terwijl jongemannen alleen aan zichzelf denken. En na nauwelijks vijf minuten waar ze geen lol aan hebben beleefd, zijn ze nog zwanger ook!

Geen moment komt het in de gedachte van de Thaise dames op, dat de ex-partner van deze man twintig jaar lang zijn onhebbelijkheden heeft getolereerd, maar nu de kinderen het huis uit zijn het genoeg vindt. Op een avond kwam hij thuis en vond zijn koffers bij de voordeur.

De man had genoeg van de Nederlandse vrouwen.

Altijd hoofdpijn als er gewipt moest worden.Altijd dat gezeur over de memo pauze   buikpijn etc.En dan die vervelende kinderen die altijd maar meer geld gingen kosten en alleen maar aan uitgaan etc dachten.Of aan de drugs waren of het criminele pad op gingen.

Meiden uit een bar of masage salon doen alles voor geld.
In de bar doen dat animeer meisjes spelen om geld voor hun familie te verdienen.Maar er zijn er legio die doen het zuiver alleen om dat ze het graag doen.En dan een financieel beter leven te kunnen hebben.

En ze spellen de mensen die voor het eerst naar Thailand komen allerlei verhalen op de mouw.Van zo ben ik normaal niet ,en ik doe dit werk voor het eerst et etc.En dan zijn er  van die domme Nederlanders die zeggen als  ze met een barmeid  samen gaan nee de mijne is anders ha ha daar moet ik altijd om lachen als ik dat hoor.

 

De 2e  uitgaans gebied heet  Day and Night ook daar ongeveer 30 kroegen en zaken van plezier.

 

Daar kost een biertje 600 cl dus iets meer dan een halve lter 1,50 Euro.
Daar valt van alles te beleven,van travestieten tot homo,s en omgebouwde kerels ha ha .
En ga je als man een massage salon in en je wil een oliebad massage ga je mee naar boven.Ze kleed jouw en haar zelf uit en  gaat je invrijven met olie.

En ze vraagt je dan wil je een happy end ja of nee?
Als je dat niet wil gaat ze je heerlijk helemaal masseren zonder bijbedoelingen.Maar kies je voor een Happy end ja dan wordt ook je edele deel goed onder handen genomen en nog meer.

Een normale olie massage kost voor een uur 300 THB.Met happy end betaal je afhankelijk welke zaak en welke meid ongeveer 500 THB extra .De keus kan je zelf maken.
En buiten op straat aan de ingang van de Soi Sampan staan dan na sluitingstijd de straat hoertjes.Die gaan voor 500 thb gaarne mee voor een shortime .Ja ze vragen het dubbele maar afdingen is normaal.
En op elke hoek van de straat tref je wel een eetstalletje voor als je honger hebt.

 

 

 

 

 

 

En ik ontdekte al snel dat er zelfs vrouwen in de grote winkels zo als Central Plaza rond liepen die daar onder het winkelend publiek een buitenlander (farang) aan de haak probeerde te slaan.
Maar daar moet je als nieuweling erg voor oppassen.
Deze vrouwen zoeken gewoon een man als belegger voor hun toekomst.

Culturele verschillen bij een relatie met een Thaise vrouw
In Thailand is onafhankelijkheid geen belangrijk item terwijl dit in het westen een van de belangrijkste items is. Zo kan een Thaise vrouw goed bedoeld dingen buiten je om regelen of afspreken wat een gevoel van controle verlies geeft. Dit kan zeer vervelend zijn.

Ook is een Thaise vrouw bang om gezichtsverlies te lijden en zal ze eerder moeilijke situaties uit de weg gaan. In de praktijk zal ze dus weglopen in plaats van discussie te voeren of wanneer je boos word zeggen ‘als ik niet goed voor je ben ga ik wel weg’. Dit betekent overigens niet dat ze er niet om geeft, want een Thaise vrouw is over het algemeen ook heel goed in haar emoties verbergen, vooral wanneer ze zo gezichtsverlies kan voorkomen.

Verder is liegen om gezichtsverlies te voorkomen in de Thaise cultuur geoorloofd, dit is een heel groot verschil waar veel onbegrip uit kan ontstaan en een relatie op stuk kan lopen!
Geld is erg belangrijk voor een Thaise vrouw.

No money no honney  ha ha              .

 

 

 

 

 

Ook is er een heel groot verschil tussen het moment in de relatie wanneer je haar voorstelt aan de familie. Een Thaise vrouw stelt je pas voor aan haar familie wanneer ze zeker is dat ze wil trouwen, dit is eigenlijk een voorstadium van het huwelijk.

Als je haar dus zomaar voorstelt aan je familie kan dit bepaalde verwachtingen scheppen en als zij jou voor wil stellen moet je begrijpen dat er meer achter zit en de relatie in haar ogen al ver gevorderd is.

Ze proberen dikwijls dat jij ook voor haar familie  financieel moet zorgdragen.

Daar moet je dus voor op passen.

is de buffel ziek betaal jij de dierenarts.is de scooter van haar zus stuk draai jij voor de reparatie kosten op.niet doen dus is mijn advies.
Het koste een man ruim 100.000 THB voor het wippen van een minderjarige meid in Udonthani.

Mij is bekend dat er op een dag een man een man uit Australie in het winkel centrum loopt.Dat hij toen werd aangesproken door een mooie goed uitziende vrouw die met haar moeder aan het winkelen was.
Onder het mom hoi waar komt u vandaan heeft u al een Darling begon de moeder het gesprek met deze 64 jarige Austarlierer.

De dochter sprak geen woord Engels de moeder wel wat.
Uit goed fatsoen nam de man de 2 dames mee en ging wat met ze eten op zijn kosten.Toen vroeg hij hoe oud is de dochter.De moeder zei ze is net 18.

Nu is dat de leeftijd waarom een vreemdeling in Thailand met een vrouw om mag gaan.
Van het een kwam het ander en al snel ging de dochter met de man mee op stap,kroegje in hapje eten en toen naar zijn hotel.

Het koste deze man erg veel geld omdat hij niet op de leeftijd had gelet van die griet.

Het vervolg elke dag .lees dan het verhaal hoe  het de man verging die meisje onder de 18 jaar versierde in Udonthani.

De politie viel snachts zijn hotel binnen.De man moest 100.000 th Bath betalen 50 voor de moeder van die meid die 16 was en 50 tb voor de politie.De man vertrok daarna snel terug naar Australie.

Met dank aan onze  sponsors.

Gelezen 1100 keer

Udonthanicityweblog@gmail.com