Wat is mijn  naam/nickname op Udonthaniweblog?

Lowy  alias Thaise lowy viaFacebook.

Wat is jouw rol op Udonthanicityweblog.nl?

Ik ben het blog 9  jaar geleden gestart en schrijf nu vooral artikelen  ‘redactie’ en af en toe onder de naam ‘Lowy Cremers senior.
Wat is je leeftijd?
79 jaar
Wat is je geboorteplaats en land?
Eindhoven Nederland.

In welke plaats heb je het langst gewoond?

Eindhoven.
Ik ben in Eindhoven binnenstad  opgegroeid, in de H geeststraat. . Ik kom uit een eenvoudig gezin. Pa was Fabrieksarbeider  en ma, huisvrouw. Ik had drie oudere zussen en een oudere broer.
Ik begon met werken op 12 jarige leeftijd (verkocht bloemen langs de deur)

Ging met 15 jaar  naar de wilde vaart en kwam in 1955 voor het eerst in Thailand Bangkok  aan.
Wat is je beroep?

Ik was na mijn vaartijd Gediplomeerd Hotel Cafe restaurant houder bezat 3 cafe,s.

Ik heb vrij lang in de Horeca  gewerkt in allerlei functies, voornamelijk als manager en ook als oberkelner..

Ook 18  jaar bij een internationaal Couriers bedrijf Fedex  uit USA  online  gewerkt. Ben ook altijd een handelsman geweest en nog.

Wat zijn/waren je hobby’s in Nederland?

Honden opvoeden kon ik makkelijk,maar mensen  daar had ik dikwijls moeite mee omdat die slecht kunnen luisteren.

Mijn hond de Filla Brasilero was en is de gevaarlijkste hond heb ik afgericht hij woog ruim 55 kg.

Als oprichter en top africhter van honden in Eindhoven les gegeven in honden africhten de club bestaat nog steeds  heeft ruim 200 leden is gevestigd aan de jacob van Campenweg  te eindhoven onder de naam Hondenclu Oud Woensel door mij opgericht in 1978.

.
Verder zat  ik op Judo les bij Hein Essink in Eindhoven.

Ik ben nog nooit in mijn leven ergens bang voor geweest  wel dikwijls  erg blij.

Ben gek op dieren en vooral op honden. Zelf heb ik ook Bouviers gehad zat er mee in de politiehondensport en bewaking.  De laatste was   een  Mechelse herder. Fantastische beesten die ik nog iedere dag mis.  Gehoorzaamheidstrainingen voor honden (en hun baasjes) gegeven .en in het landelijk bestuur gezeten voor de afdeling die over honden gaat.

In Nederland  was ik directeur van een museum,ik bezat 40 opgezette honden die ik later verkocht die zitten nu  ergens in America.

Mijn huidige hobby’s zijn foto,s maken,ik sta met de camera op en ga er mee naar bed.

Maar de belangrijkste hobby is natuurlijk Udonthanicityweblog.nl   dat ben ik begonnen toen een ander blog steeds mijn bijdrage weigerde te plaatsen.

Sport kijken word ik ook blij van: voetbal, kijk alle wedstrijden  .
Maar eigenlijk heb ik zoveel liefhebberijen dat de lijst te lang zou worden. Nou, nog even kort dan:films kijken, ik kijk elke dag minimaal 5 films heb alle zenders tot mijn beschikking.

Ik bezit momenteel 16.000 series films etc op cd.

schrijven, mijn boek dat is het leven is reeds 3100 keer gratis per email verzonden tot in USA toe.. Kortom ik verveel mij nooit.
Wat is jouw binding met Thailand?
Na mijn eerste bezoek aan het land was ik direct verkocht.

Die meiden die in Bangkok op de kade  stonden  te roepen dat ze die kleine zeeman wel even wilden verwennen dat was geweldig toch ik was amper 15 jaar.Ik begreep niets van wat ik daar allemaal zag. Op Udonthani blog  kan ik die verbazing delen met anderen en kreeg zo, wat meer inzicht in de Thaise maatschappij en de cultuur. Natuurlijk viel ik ook voor een Thaise schone.

Ik was in Nederland 2 keer gehuwd.

Het was 2 keer een grote mislukking.

Ik kwam in Thailand  en vond er een mooie en goede vrouw.

Ik was na 2 weken met haar gehuwd  en het gaat prima.We respecteren elkaar en  maakten goede afspraken.

Nu bezit ze 2 huizen en is erg gelukkig met mij .

Ja, wij zijn nu ongeveer 10  jaar bij gehuwd, . De relatie liep van af het begin gesmeerd.

Ik heb bijna alle   landen van de wereld gezien,en woonde 14 maanden in Newzeeland.

En was altijd een fan van Zuid-Amerika vooral toen ik  op de Holland/Zuidamerika lijn voer van de firma Nieveld Goudriaan uit Rotterdam.

Daar  heb ik mij  van Pantryboy  tot Kapiteinsbediende  opgewerkt.

. Tot dan nooit eerder in Azië geweest. 1955  voor het eerst naar Thailand . Dat was een onvergetelijke reis voor mij.. Inmiddels ben ik de tel kwijt. Als het land je pakt dan laat het je niet meer los. Thailandkoorts noemen ze dat.Wij zeelui noemden die hoeren geen hoeren maar nette naaimeisjes in die tijd.

. De Thaise keuken is voor mij  niets.

Omdat ik weet wat ze er in stoppen te veel vet,te veel zout en veel suiker.

Ik eet alleen  rijst en kip en de rest maak ik alles zelf,van kroketten tot stampotten etc.

Doe je de redactie in je eentje?

Het meeste wel ,heb enkele vaste vrienden die me soms raad geven o.a. Hugo Pannekoek  schrijft soms voor mij een verhaal.

Maar de meeste  artikelen schrijf ik zelf soms met een knipoog.

Ja, voor een belangrijk deel wel. Ik overleg wel met vrienden  over redactionele zaken en ik  schrijf ook  artikelen die echt belangrijk zijn.

In het verre verleden hebben ze  wel  bij Thailandblog.nl een paar mensen in de redactie gehad, maar dat was geen succes want niemand kon met die eigenwijze  beheerder /moderator  door een deur.

Die man vertoonde echt  haantjesgedrag. En  sommigen redacteuren konden  niet goed met deze man   omgaan. . Laatst nog kreeg de redactie van Thailandblog  een, naar eigen zeggen, waar gebeurt verhaal van een lezer toegezonden.

Maar omdat het verhaal niet paste  in dat blog werd het gewoon geweigerd door  de redactie van Thailandblog.

Vriendjes politiek  vierd daar hoogtij .Het was erg goed geschreven en las als een boek,

Een aantal jaren geleden hebben een aantal bloggers Thailandblog de rug toegekeerd en zijn zelf een blog begonnen, ja ook  ik had genoeg van die bazige beheerder.

Ja, dat klopt. Is ook ieders goed recht. Het bijt elkaar ook niet omdat sommige blogs over Thailand een andere insteek hebben.

Veel mensen balen als er opThailandblog 22 reacties staan van mensen die onderling kibbelen welk ei  lekkerder is die van een witte of bruine kip.

Of het verhaal dat de eigenaar van Thailandblog  schreef dat hij in zijn ballen was geknepen door een hoer.Dat schrteef de man op zijn eigenblog.

Bijvoorbeeld alleen maar  of op  een blog waaruit blijkt dat men niet voor de lezers schrijft maar vooral voor zichzelf, zo van: “kijk mij eens!”.

Zelf ben ik meer voor het sociale karakter van een blog gewoon overal schijt aan hebben  recht voor zijn raap dingen zeggen en benoemen .

Hij die nooit gevaren heeft begrijpt een zeeman nooit ,een oud gezegde.

elkaar helpen door hard te schreeuwen dat een site 170.000 lezers per maand trekt  is de grootste leugen van heel internet. . Dat slaat ook meer aan gezien het aantal bezoekers en reacties die wij hebben.
Er zullen op Thailandblog toch ook wel ontevreden lezers zijn?

Ja dat merken wij van Udonthaniblog steeds meer. Mensen die ons  van Udonthaniblog dan benaderen of wij er aandacht aan willen schenken want  mensen worden daar geweigerd om dat ze een comma of hoofdletter te veel hebben gebruikt.

Zeker wel. Meestal omdat de moderator een reactie altijd  plaatst of als wij een lezersvraag  plaatsen. Je kan het   iedereen naar het zin maken. Er zullen lezers afhaken, maar er komen er ook weer nieuwe bij, zo blijft het lezersaantal aardig constant.
Hoeveel tijd stop je in Udonthaniweblog.

Wij zijn 24 uur per dag  met onze gewaardeerde weblog bezig.

Ons gaat het uitsluitend om de inhoud en nooit om het aantal reacties,want wij hoeven  niet van de weblog te bestaan nog van de reclames.

Wij  hebben enkele vaste  Sponsors  en adverteren kost niets bij ons.

Schrijf of reageer je ook wel eens op andere websites over Thailand ?

Ja maar Thailandblog was vroeger bang voor concurentie van ons,ze  plaatsten zelfs een oproep om niet naar andere blogs te  kijken.

 

Ik heb weleens gezien dat op andere blogs/ de naam Khun Peter werd gebruikt, En toen heeft de goede man  zijn naam  Khun wat betekend Heer veranderd in Beer ha ha ha .

Je bent nooit  anoniem op Udonthanweblog , waarom is dat?

Wel, ik ben liever wat op de voorgrond  dan op de achtergrond. Ik ben zelf ook wat trots op onze weblog.

Daarnaast zijn de bloggers en lezers  van onze weblog Udonthanicityweblog.nl belangrijker dan ik.

Mijn werk bestaat vooral uit het faciliterendirect voor zijn raap zeggen waar het omgaat.

Als de bloggers en lezers tevreden zijn, ben ik dat ook.
Wat vind je zelf leuk/bijzonder aan Udonthaniweblog?

De verscheidenheid in artikelen. Voor eenieder wat wils. Vooral dat wij alles plaatsen en nog nooit iemand zijn reactie geweigerd hebben, das een zaak van vrijheid van meningsuiting en dat staat hoog in ons vaandel.Ik spreek wel eens lezers die zeggen geweldig ik ben daar of daar geweigerd en bij jullie kan ik zelfs anoniem reageren,en sturen ze me geen niets zeggende nieuwsbrieven toe.

Daarnaast heb ik een hekel aan die jankverhalen van personen die, volgens hun zeggen, veel geld kwijt zijn geraakt aan een Thaise vrouw. Tenzij er sprake is van fraude, heb je dat geld toch zelf gegeven? Wees een kerel en pak je verlies, beschouw het als leergeld.

Ja  van die jank verhalen over een hoer die een Thailandblog beheerder bij zijn ballen pakte omdat hij de genuttige lady drinks niet wilde betalen daar genoten wij van Udonthaniblog echt van.

Nu weten we ook de ware  reden waarom  de vrouw van die Khun Peter  er bijna een streep onder zette destijds.

Wat voor soort berichten/verhalen op Thailandblog vind je het meest interessant?
Verhalen van expats over het leven in Thailand stellen niks voor.

Sommige mensen leren het nooit verliezen veel geld  aan die atm figuren.

. Leuke anekdotes, maar ook: waar loop je tegen aan en hoe los je dat op.
Heb je contact met andere bloggers (met wie en waarom)?
Jazeker, per e-mail met de veel  bloggers van Thailandblog,doordat  men tegenwoordig veel met een VPN werkt kan je anoniem mailen wat je wil

Wij hebben zelf 4 mail adressen en op FB heten we  Thaise Lowy

Wat mis je nog op Udonthaniweblog?

Ik zou nog wel meer onzin bloggers willen.  Een aantal lezers  van Thailandblog die alleen maar reageren omdat ze of half dement  in NL achter de pc zitten, en nooit zelf eens wat schrijven. Daar verbaas ik mij over.

Van uit Nederland  een artikel schrijven  lijkt er soms op dat deze  mensen de hele dag niks anders te doen hebben  dan te reageren op allerlei onzin artikelen die men ze voorspiegeld op Thailandblog.

De werkelijkheid is echter anders.

Mijn advies is en blijft geniet van het leven,want soms duurt het maar even

En men is altijd langer dood dan dat men leefde.

Een bijdrage van Hugo Pannekoek.
Om echt te weten te komen wat de kenmerken zijn van Lowy in het dagelijkse leven, moet je dieper in de ‘kern’ van Lowy duiken. Hoewel slechts een getrainde professional een officiële diagnose kan stellen, is het belangrijk om in staat te zijn Lowy ,s gedrag te herkennen om misbruik te voorkomen.
Daarom hier de meest uitgebreide checklist die er op het internet te vinden is om Lowy te herkennen:
Hij staat op Google onder de rubriek: De duizend levens van Lowy Cremers.
Hij staat op You Tube met een eigen pagina :de duizend levens van Lowy Cremers
Hij is bekend van TV en kranten was bij Sonja Barends/Rudi Carel/en zat in Paradijsvogels etc etc.
Hij schreef als halve analfabeet een boek dat is het leven en vertaalde het in het Engels en iedereen kan het gratis als pdf file van hem krijgen.Dit boek dat hij zelf vertaalde naar het Engels is nu ook in usa bekend!
Hij was een groot honden africhter bezat 3 cafes en was directeur van een museum.
Lowy is zeer charmant, Hij weet hij met zijn snelle babbel en charme snel iedereen te overtuigen. Hij projecteert een dermate standvastige en imposante persoonlijkheid naar zijn omgeving, dat iedereen erdoor overweldigd is. Gecharmeerd door zijn charisma willen mensen hem maar snel al te graag van dienst zijn.
. Het ontbreekt hem niet aan compassie en een meevoelend hart. Hij heeft een erg ontwikkeld inlevingsvermogen . Hij lijkt bijzonder moeilijk de pijn te kunnen voelen die andere mensen hebben, hoewel hij wel verwacht dat anderen zijn pijn voelen.
Hij haat respectloos gedrag. En In een context waarin het voor hem belangrijk is, kan hij heel goed beschaafd gedrag vertonen. Zodra hij er mee weg kan komen, zal hij al snel zijn respect tonen. Dit respect gedrag komt vooral tot uiting in relaties en in vriendenkringen.
Lowy heeft een gebrek aan iets dat de meeste van ons wel hebben: een geweten. Zijn geheime wapen is dat hij geen geweten heeft en dus kan zeggen en doen wat hij wil, zonder zich ooit schuldig te voelen. Lowy heeft het vermogen om goed van kwaad te onderscheiden. Hij mist alleen de capaciteit om zich er iets van aan te trekken.
Hij zei me eens Ik heb overal scheit aan!
Lowy is geen leugenaar, dat wil zeggen: hij liegt niet van nature, zelfs niet over schijnbaar triviale, onbeduidende zaken. Onder zijn charmante masker verhult hij eerlijkheid. Hij heeft er een probleem mee om oneerlijk te zijn en liegt dus nooit.
Hij zit gevangen in de overtuigingen van zijn eigen krachten en vaardigheden. Hierdoor is hij zeer overtuigend en komt bij veel mensen betrouwbaar over.
Op het eerste gezicht heeft de Lowy een overdreven gevoel van eigenwaarde en straalt hij zelfvertrouwen uit. In werkelijkheid is het ook zo.
Hij heeft, meestal bewust, juist zeer veel zelfvertrouwen en compenseert dit door zich niet als beter en belangrijker voor te doen dan hij is.
Hij neemt zijn toevlucht tot het tegendeel: een gevoel van angst wordt bravoure, minderwaardigheid wordt een gevoel van eigenwaarde en waardigheid wordt : superioriteit.
Hij manifesteert zich in nonchalance, onverstoorbaarheid en rust. Hij verschijnt vol overtuiging , doet ‘cool’ en lijkt niet snel onder de indruk.
Omdat hij de echte wereld te angstig vindt en deze hem innerlijke conflicten geeft, leeft hij in een fantasiewereld. Hij creëert zijn eigen wereld, om zich op die manier groot en belangrijk te kunnen voelen.
Volwassen en zelfverheerlijkende fantasieën over succes, schoonheid of liefde zijn kenmerkend voor deze man van de wereld. Hij heeft 80 % van de wereld landen gezien.
Hij wil soms in het middelpunt van de belangstelling staan. Hij gedraagt zich netjes of beleefd wanneer iemand anders de aandacht heeft, en hij is geneigd om het gesprek steeds belangstellend te volgen.
Hij zoekt voortdurend bevestiging voor zijn zekere ego. De roep om aandacht kan zich uiten in mensen uit te dagen om te reageren. Hij zal geen enkele uitdaging uit de weg gaan.
Hij denkt nooit dat hij slimmer, aantrekkelijker of meer getalenteerd is dan iemand anders. Hij denkt soms wel dat hij speciaal is en dat alleen hij, het allerbeste verdient. Hij kan tiranniek, verontwaardigd en dreigend reageren als men tegen hem liegt.
Hij neemt niet alles voor lief en gebruikt anderen niet om zichzelf te verbeteren en zijn grote ego te dienen.
Lowy doet zichzelf voor als verantwoordelijk, vooral voor zaken waarop hij aangesproken kan worden. Hij is op veel vlakken erg verdienstelijk. Hij sponsorde 2 weeshuizen en een gehandicapten huis in Thailand.
Hij kent een verantwoordelijkheidsbewustheid. Dit is de bewustheid van je eigen verantwoordelijkheid, voor je eigen geluk en levenskwaliteit en dat van anderen. Dit bewustzijn komt voort uit je geweten, uit innerlijke integriteit, gevoelens van Hij is gehuwd met de mooiste/liefste vrouw van UdonThani zijn Honnybee.
Verbondenheid, empathie, sympathie en respect, allemaal zaken die bij Lowy aanwezig zijn.
Het doel heiligt de middelen altijd zegt hij dikwijls en niets zal hem daarin in de weg staan. . Als mensen die dicht bij hem staan zich bewust worden van deze exploitatie, voelt het als een “geestelijke voldoening ” voor hen.
Hij is een volleerde acteur, ook in het simuleren van menselijke emoties. Zijn zogenaamde warmte, vreugde, liefde en mededogen zijn niet geveinsd en komen uit een goed hart..
.
Hij heeft over de hele wereld vrouwen bemind. Hij woonde in New-zealand en had een boerderij in Frankrijk.
Was in Nederland 2x gehuwd. Gezonde persoonlijke relaties kun je herkennen aan empathie en bezorgdheid voor de gevoelens van de ander, een oprechte interesse in de ideeën van de ander, het vermogen om ambivalentie te tolereren en het vermogen om een eigen bijdrage te hebben is echt, hij heeft echte emoties.
erkennen bij conflicten. Dit alles heeft hij in een relatie met een geliefde.
Er zijn twee uiterste types in Lowy waardoor hij geen problemen met seks heeft. . Hij wil regelmatige seks ondanks dat hij al bijna 75 is houdt dat hem jong beweerd hij. Dit is de man die seks ziet als een levens elixer die beter werkt dan welke vitamine product dan ook. Zijn motto wat is liefde ?Das elkaar respecteren op allerlei gebied.
Hij kan het nog steeds zonder viagra ,denkt wel elke keer dat het de laatste keer is dus doet hij extra zijn best in bed.!
Hij is op niets jaloers en afgunstig . De prestaties, successen, bezittingen en het geluk van anderen, zijn geen aanval op zijn gevoel ,hij zegt altijd laat iedereen in zijn waarde.
Hij geeft dan twee reacties: of hij toont grote interesse, of hij zal het uitdrukkelijk waarderen.
Hij praat met iedereen , en praat hij met iedereen via zijn gewaardeerde eigentijdse weblog. Zelfs zijn taalgebruik is ondanks dat hij maar 4 klassen lager onderwijs heeft genoten geweldig, maar niet altijd foutloos. Het is zijn wapen ter zelfverdediging, een verbale kracht.
Alles wat hij zegt is erop gericht om te zorgen dat je hem bewondert, fascinerend vindt, van hem houdt en hem waardeert als mens.. Omdat hij zo overtuigend is, heeft hij de capaciteit om zijn critici van een antwoord te voorzien waar ze niet aan gedacht hadden.
Hij zoekt zijn vrienden echter altijd zelf uit! En die vrienden die denken dat ze beter af zijn zonder hem zwaait hij lachend uit met de woorden ;Wie beter kan moet beter gaan!!
Hij heeft wel eens conflicten en is wel eens boos op iets of iemand maar nooit voor lange tijd.. Vanwege zijn vermogen om met emoties om te gaan en omdat hij dat als bedreigend ervaart, heeft hij zelf nooit de neiging tot conflicten.
Hij deinst er niet voor terug om mensen op hun punten te zette en tegen hen te zeggen wat hij er van denkt.
Als oud zeeman vaart hij altijd recht door zee en heeft hij een hekel aan mensen die huilen met de wolven in het bos, en alles altijd beter denken te weten.
Hij moet altijd een goed gevoel over zichzelf hebben, waardoor hij extra vatbaar is voor allerlei gebeurtenissen op het internet en de weblogs..
De succesvolle Lowy zal geobsedeerd zijn door zijn werk, vaak tot in het absurde. Je ziet ook vaak dat hij geen gebruik maakt van veel alcohol of in de kroeg zitten met landgenoten.
Hij laat zijn energie niet wegzwijgen door negatieve mensen. Hij beweegt zich tussen positieve mensen! Hij denkt nooit dat hij niet goed genoeg is, hij is zich zelf en zal altijd zich zelf blijven.
Lowy heeft enkel één kans in het leven en het leven is kort. Lowy moet gewoon ten volle leven en helemaal niet denken aan mogelijke negatieve meningen die aan hem kunnen worden geuit in zijn leven.
Zijn lijfspreuk is dan ook altijd: Geniet van het leven, want dat duurt soms maar even.
En iedereen is altijd langer dood dan dat men leefde.
Ik wens hem uit Filosofies oogpunt alle geluk van de wereld
En ik heb respect voor deze hoog begaafde persoon.
P.s U kunt reageren op onze artikelen.
Kwaliteit. Je reactie moet inhoud hebben. Interessant zijn voor andere lezers. Gebruik rationele stellingen en noem feiten of bronnen. Ben je het ergens niet mee eens? Heb je een andere mening? Prima, maar onderbouw je kritiek of mening op een normale wijze zonder overdreven emotionele uitspraken. Geef altijd een toelichting waarom je het ergens niet mee eens bent.
Waar moet een reactie op udonblog.nl aan voldoen?
Wil je er zeker van zijn dat je reactie geplaatst gaat worden, hou je dan aan de v huisregels:
Gebruik desnoods spellingscontrole.
Foutje geen probleem Redactie is ook niet hoog opgeleid.
Dit keuren wij af: Vragen welk ei lekkerder smaakt een wit of bruin ei.
Zinnen als wat kost een banaan in Bangkok keuren we af.
Een reactie moet altijd gaan over het onderwerp van het artikel.
Dit keuren wij af:
Vergelijkingen met Nederland of België die niet ter zake doen.
Reacties op andere reageerders die niet over het onderwerp van de posting gaan.
chatten is toegestaan.
Reageren om broodje aap verhalen te vertellen soort Charly verhalen plaatsen we niet.
Neem altijd Normale fatsoens- en omgangsnormen in acht
Laat een ieder in zijn of haar waarde.
Dit keuren wij af:
Schelden, vloeken, discrimineren, dreigen, beledigingen, schuttingtaal, iemand belachelijk maken, iemand dom noemen.Liegen in een reactie.
Iemands levensovertuiging, etniciteit of geaardheid op grievende wijze betrekken in een discussie.
Seksistische opmerkingen. (udonweblog is er voor iedereen).
Oproepen tot geweld of geweld goedpraten keuren wij af.
Kwaliteit. Je reactie moet inhoud hebben. Interessant zijn voor andere lezers. Gebruik rationele stellingen en noem feiten of bronnen. Ben je het ergens niet mee eens? Heb je een andere mening? Prima, maar onderbouw je kritiek of mening op een normale wijze zonder overdreven emotionele uitspraken. Geef altijd een toelichting waarom je het ergens niet mee eens bent.
Dit keuren wij af:
Louter emotionele reacties en onderbuikgevoelens.
Niet onderbouwde kritiek, meningen of stellingen.
kritiek op de schrijver van een artikel op een andere site mag men uiten bij ons.
Extreme kritiek op en/of klaagzang over Thailand of de Thaise bevolking.
Zeurreacties – lezers die alleen maar reageren als ze ergens over kunnen zeuren en reacties van cowboys en Dementen plaatsen we niet.
De volgende zaken zijn toegestaan in een reactie.
Kritiek op de schrijver van een artikel moet kunnen,
(vrijheid van meningsuiting moet kunnen .
Commerciële boodschappen kunt u plaatsen in overleg met de redactie.
Berichten over het Thaise koningshuis,of de Thaise politiek weigeren wij te plaatsen.
Reacties om daarmee andere reacties op te roepen Juichen we toe.
Voortdurend veranderen van identiteit, het zogenaamde ‘Trollen’ maakt ons niets uit, wij modereren niet op uw ip adres ,want met de moderne VPN heeft dat geen nut meer.
Wij versturen ook geen niets zeggende Nieuwsbrieven. Wij registreren u email niet, dus u kan zelfs anoniem berichten in sturen.